Jurek

Redovisningsekonom till härligt företag i centrala Göteborg

Nu söker vi dig som vill arbeta som redovisningsekonom på härligt företag inom nöjesbranschen. Här får du chansen att utvecklas och arbeta tillsammans med ett drivet, kompetent och engagerat team på en riktigt trevlig arbetsplats!


Om tjänsten
I rollen som redovisningsekonom kommer du att ha en varierande, rolig och fartfylld arbetsdag. Du kommer att ha en bred roll och arbeta med alltifrån att scanna fakturor, avstämning av konton, kontera leverantörsfakturor till månads-, kvartal och årsbokslut.

Har du ett genuint intresse för ekonomi och är nyfiken på nöjes- och evenemangsbranschen? Stämmer ovan arbetsbeskrivning in på vad du arbetat med tidigare? Isåfall är detta troligtvis helt rätt roll för dig! Initialt är detta ett konsultuppdrag om 100% med start omgående som kommer sträcka sig 6 månader, därefter är ambitionen att bli anställd direkt hos kunden.

Varmt välkommen med din ansökan för möjligheten att bli en del av ett varmt & kompetent team på ett kontor som präglas av god stämning, gemenskap och frihet under ansvar.


Vem söker vi till denna roll?

Till denna roll söker vi dig som är lösningsorienterad, prestigelös och flexibel. Du har ett noggrant arbetssätt och utöver din tidigare erfarenhet inom redovisning så tror vi att du är riktigt grym på Excel. Kanske har du arbetat några år på ett revisionsbolag?

Som person tror vi att du är nyfiken och trivs i en miljö där arbetsuppgifterna kan variera under dagen och har inget emot att hjälpa till där det behövs för stunden. Du tar ansvar för att ditt arbete utförs i tid och med goda resultat.


Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett roligt och spännande arbete som redovisningsekonom. Detta är en strålande chans att utvecklas och få chansen att arbeta på en trevlig arbetsplats. Detta är initialt ett konsultuppdrag på 6 månader med ambition att övergå till en anställning hos kund därefter.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm, julia.jarvholm@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

Område: Göteborg
Anställning: Visstid
Omfattning: HeltidAnsök nu
 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 30 september

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsekonom till härligt företag i centrala Göteborg