Jurek Bemanning

Redovisningsekonom till city

För kunds räkning söker vi nu en positiv och driven redovisningsekonom till ett ungt och fartfyllt entreprenörsbolag inom IT. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader med start omgående och chans till fast anställning. Du kommer ingå i redovisningsteamet som består av 3 personer som sköter redovisningen och den finansiella rapporteringen för de åtta bolagen inom gruppen. Du rapporterar till ekonomiansvarig. Kunden sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm.

 

Arbetsbeskrivning:

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

  • Ansvarig för den löpande redovisningen från ax till limpa Norge, UK, Frankrike och Sverige
  • Månadsbokslut – balansavstämning
  • Årsbokslut
  • Deklaration Sverige
  • Fakturering
  • Bankavstämningar
  • Leverantörsreskontra
  • Bankinbetalningar
  • Email finans – kundsupport

 

Vem är du?

Vi söker dig med relevant högskoleexamen inom ekonomi/redovisning och minst 2-3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har god kunskap i Excel och minst ett redovisningssystem/ERP-system. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person ser vi att du är flexibel och gillar att jobba ad hoc. Du är en lagspelare och nyfiken att lära dig nya saker.

 

Du erbjuds

En spännande och bred roll som redovisningsekonom med placering i city. Tjänsten omfattar heltid med start omgående och ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. För rätt person finns chans till fast anställning.

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall sophie.hersvall@jurek.se

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Sophie Hersvall

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 1 september . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 augusti

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonom till city