Jurek Bemanning

Redovisningsekonom till bolag i Märsta

För kunds räkning söker vi nu en självgående redovisningsekonom med viljan att utvecklas! Som redovisningsekonom kommer du att tillhöra ett härligt och lättsamt team om 6 personer. Vår kund ser långsiktigt på anställningen och man kommer om allt känns bra att bli anställd direkt hos kunden efter 6 månader. Detta är tjänsten för dig som vill ha en rolig och bred ekonomiroll på ett härligt bolag i Norrort!

Arbetsuppgifter
Som redovisningsekonom kommer dina arbetsuppgifter att innefatta allt från kund- och leverantörsreskontra, löpandet bokföring, moms- och skattehantering samt förberedelse inför bokslut. På leverantörssidan kommer du att arbeta självständigt från ax till limpa vilket innebär allt från intolkande av fakturor i systemet, kontering, matchning och betalning. På kundsidan kommer du bland annat att hantera betalningar, räntefakturering och påminnelsehantering.

För att passa i rollen tror vi att du har ett pars års erfarenhet från arbete som redovisningsekonom. Du är uppdaterad gällande rådande redovisningsregler och har god förståelse för löpande redovisning, skatter och momshantering. För rätt person finns mycket goda chanser att få utvecklas och lära sig att exempelvis upprätta årsbokslut självständigt. Har du erfarenhet av lönehantering är detta mycket meriterande. Likaså om du tidigare arbetat i systemet Entre.

Vem är du?
Som person är du lättsam och jordnära med skinn på näsan. Du har lätt för att samarbeta men tycker också om att arbeta självständigt med ekonomin. Vidare är det viktigt att du är noggrann, prestigelös och ansvarstagande.

Du erbjuds
En bred och ansvarsfylld roll på en trevlig och lättsam arbetsplats. För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter. Detta är ett så kallat hyrköp vilket innebär att du efter 6 månader kommer att bli anställd hos kunden om allt känns bra. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Frida Gylner på telefon 076-601 24 74 alternativt frida.gylner@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Frida Gylner
0766012474

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 maj . Arbetsort : Märsta

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonom till bolag i Märsta