Jurek

Redovisningsekonom till bolag i centrala Stockholm

Vår kund är en av Europas ledande Public Affairs-byråer och nu söker vi en redovisningsekonom till ett konsultuppdrag på minst 6 månader med möjlighet till en fast anställning hos kunden. Vi söker en dedikerad och kompetent person som trivs i en dynamisk arbetsmiljö och är redo att ta ansvar för ekonomiuppgifter. Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

 

Arbetsbeskrivning

Huvudsakliga arbetsuppgifter: 

• Ansvar över kund- och leverantörsreskontra

• Löpande redovisning

• Hantering av påminnelser

• Bankavstämningar

• Betalningar

• Ekonomiadministration

 

Vem är du? 

Vi letar efter dig med en relevant utbildning inom ekonomi och tidigare erfarenhet inom kund- och leverantörsreskontra. Din förståelse för redovisning och momshantering är grundläggande och du har ett intresse för system och har en stark kommunikationsförmåga.

 

Personlighetsmässigt är du social och noggrann med ett strukturerat arbetssätt. Du trivs i en flexibel arbetsmiljö och drivs av att hantera flera uppgifter samtidigt. Vidare är du en öppen lagspelare som bidrar till positiv energi i arbetsgruppen!

 

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en konsultanställning via Jurek Talents ute hos vår kund i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Uppdraget förväntas starta 1 mars 2024 och löper 6 månader framåt med eventuell chans till att bli anställd hos vår kund. Uppdraget är förlagt på heltid.

 

Hos Jurek Recruitment & Consulting är vi stolta över att kunna erbjuda dig en attraktiv och konkurrenskraftig månadslön. Din professionella och personliga välbefinnande är viktiga för oss, och därför inkluderar vårt erbjudande även en generös semesterförmån samt möjligheter till friskvårdsaktiviteter. Vi tror på att stötta och engagera våra konsulter på bästa sätt, och därför tillhandahåller vi även en dedikerad konsultchef som finns där för att stödja dig i din arbetsresa.

 

Om du har några frågor eller vill veta mer om denna spännande tjänst är du varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig, Emelie Kumlin, via e-post på emelie.kumlin@jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera hur denna möjlighet kan vara nästa steg i din karriär

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 25 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsekonom till bolag i centrala Stockholm