Jurek

Redovisningsekonom till Bankomat AB

Är du en driven, noggrann och strukturerad person som söker en roll där du erbjuds ansvar och möjlighet till utveckling? Bankomat utökar sitt ekonomiteam och söker nu en redovisningsekonom som tycker om att jobba proaktivt och lösningsorienterat. Om du dessutom är en initiativtagande person som trivs i föränderlig miljö kan du vara den vi söker.

 

Ekonomiteamet på Bankomat AB består idag av 5 personer uppdelad på redovisning samt business controlling och behöver nu stärka upp redovisningsgruppen med ytterligare en person.

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som redovisningsekonom kommer bl a följande arbetsuppgifter att ingå:

• Löpande bokföring

• Kontoavstämningar

• Vara delaktig i månadsbokslut (inklusive rapportering till våra ägare).

• Behjälplig i årsbokslut.

• Tillsammans med redovisningsansvarig förbereda och ta fram material till revisioner.

• Momsdeklarationer

• Vara delaktig i prognos- och budgetarbete inom ekonomienheten

• Vara med och sköta det dagliga arbetet kring bolagets likviditetshantering och finansiering.

• Ad-hoc uppgifter kopplat till ekonomiteamet.

 

I rollen ingår även att fungera som "back-up" till den funktion som idag är ansvarig för leverantörsreskontra, kundfakturering samt anläggningsregistret.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som redovisnings- eller ekonomiassistent i minst 2 år och som nu vill ta steget vidare. Du är en respektfull, engagerad och professionell person som har lätt för att bygga relationer. Du är en lagspelare som även är självständig i ditt arbete. Självklart bör du gilla redovisning och vi välkomnar egna initiativ och förslag på saker som kan göras ännu bättre och effektivare. Har du dessutom arbetat med moms och skatter är det ett extra plus, liksom att kunna formulera dig i skrift.

 

Vi erbjuder

Inom Finance and Cash Operations har vi en laganda och ett driv att utvecklas som team. Du trivs med att jobba självständigt med ditt eget kompetensområde samtidigt som du kan bidra i olika verksamhetsprojekt tillsammans med andra. I denna position rapporterar du till CFO och Head of Cash Operations.

 

Varför jobba med mig, Nasim Söderlund rekryterande chef

Vårt team präglas av nära samarbete, respekt för varandra och en positiv atmosfär. Jag är en lyhörd och engagerad ledare. Vidare tror jag på tydlig kommunikation och transparens samt öppenhet vilket leder till ökad delaktighet.

 

Om du delar denna vision och tycker att det är motiverande att vara i en miljö där du får mycket ansvar, där du kommer hitta massor av utmaningar och det kommer vara hårt arbete men där också framgångar firas och delas med andra, då är detta platsen för dig.

 

Tjänsten är placerad på vårt kontor i centrala Stockholm med möjlighet till distansarbete.

 

I denna rekryteringsprocess arbetar Bankomat AB tillsammans med Jurek Rekrytering och Bemanning. Urvalsprocessen sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cathrine Andersson, telefon: 076 002 69 68 alternativt cathrine.andersson@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Om verksamheten

Bankomat är Sveriges ledande aktör inom kontanthantering. Vi erbjuder människor möjlighet att ta ut och sätta in kontanter via våra välkända blå automater, som finns på fler än 500 orter i Sverige. För oss är det viktigt att de som vill använda kontanter har den möjligheten. Vi har en heltäckande infrastruktur av uttags- och insättningsautomater över hela landet. I 250 av våra automater erbjuder vi även de vanligaste valutorna euro, brittiska pund och amerikanska dollar. Bankomat har även inlett ett förberedande arbete för att kunna starta egen värdehantering. Syftet är att själva kunna transportera kontanter mellan företagets depåer och automater. Kännetecknande för vår organisation är att vi arbetar med komplexa tjänsteleveranser och arbetar kontinuerligt med förändringsarbete och innovation. Vi är ca 40 medarbetare som arbetar tillsammans i en platt organisation. Bankomat erbjuder en utvecklande roll på en arbetsplats där professionalism, engagemang och respekt är grundläggande värderingar. Läs mer www.bankomat.se

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 27 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsekonom till Bankomat AB