Jurek Bemanning

Redovisningsekonom som vill utvecklas mot ekonomiansvarig

Är du en intresserad av att arbeta med redovisning och ekonomistyrning ? Är du en person som vill vara med, ta ansvar för och utveckla rutiner och processer kopplat i ett växande företag. I sådana fall tycker vi att du ska fortsätta läsa, då kan vi ha tjänsten för dig!

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi dig som har flera års erfarenhet från att ha arbetat med ekonomi och redovisning och som vill fortsätta att utvecklas mot rollen som ekonomiansvarig.

Vår kund är ett spännande tillväxtbolag med 18 medarbetare som sitter i Täby Centrum, vars kunder i sin tur framförallt är små- och medelstora företag som söker juridisk och ekonomisk rådgivning och stöd i obeståndsfrågor.

Som ekonomiansvarig kommer du att driva den löpande interna redovisningen och ekonomistyrningen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att driva arbetet med den löpande redovisningen, uppföljning, prognoser, rapportering, bokslut och deklarationer. Din kunskap och erfarenhet innebär att du kommer vara aktiv i dialogen rörande bolagets ekonomistyrning. Du kommer vara en viktig del i organisationsutvecklingen och kommer arbeta både självständigt och i nära samarbete med dina kollegor och företagsledningen. Det finns även ett ekonomiteam som består av ekonomer och controllers som har sitt fokus på att stödja pågående kundprojekt.

Företaget arbetar med att skapa nya perspektiv tillsammans med sina kunder i deras verksamheter. Nya perspektiv som stödjer kunderna att vända en ekonomiskt ansträngd situation emot ett nytt läge av ekonomisk kontroll och lönsamhet. Något som kan ske genom att genomföra en "turn around", vända motgång till framgång.

Vem är du?

Till denna tjänst söker vi dig som har minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och som är redo för nästa utmaning! Du har en högskoleexamen inom ekonomi med inriktning redovisning eller annan eftergymnasial utbildning med motsvarande inriktning.

Vidare söker vi dig som har erfarenhet från ekonomifunktionens olika arbetsuppgifter, är strukturerad och samtidigt nyfiken på hur den framtida ekonomistyrningen kan se ut. Du har erfarenhet från att arbeta med de olika momenten i det ekonomiska årshjulet. Framförallt gillar du att tillsammans med kollegor se över hur rutiner kan samordnas, effektiviseras och förenklas. Du är inte heller rädd för att hugga i när det behövs. Dessutom är det viktigt att du trivs med att arbeta såväl självständigt som i team, även att du har en positiv och nyfiken inställning med ett långsiktigt tänk!

Du erbjuds

Du får en möjlighet att utvecklas inom redovisning och ekonomistyrning emot rollen som ekonomiansvarig. Tjänsten är en tillsvidaretjänst. Vi genomför löpande intervjuer och tillsättning av tjänsten sker efter överenskommelse.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Övrigt

Intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!
För frågor om tjänsten eller annonsen vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult per mail.

 

Område:
Täby
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Sophie Paus

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 1 mars . Arbetsort : Täby . Publicerat : 1 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonom som vill utvecklas mot ekonomiansvarig