Jurek

Redovisningsekonom sökes till myndighet i Karlskrona!

Till en myndighet i Karlskrona söker vi nu en redovisningsekonom som vill förstärka ekonomiavdelningen med start i början av mars 2022 för ett uppdrag till slutet av augusti 2022. 

Har du tidigare erfarenhet av att jobba med statlig redovisning och är en fena på Agresso?

 

Välkommen in med din ansökan!

 

 

Arbetsbeskrivning

Du kommer i denna roll arbeta med löpande redovisning och bokföring, exempelvis kundreskontra och leverantörsreskontra. I rollen kommer du att arbeta med uppföljningar och stöd vad gäller tidredovisning. Vissa förvaltningsuppgifter kommer utföras i ekonomisystemet Agresso. I rollen som redovisningsekonom kommer du att få medverka i utvecklandet av rutiner och arbetssätt med stöd av ekonomisystemet samt medverka i implementering av e-handel. Vidare kommer du arbeta med huvudbokföring samt rapporter om ekonomiska resultat och analyser kring bokslut. 

 

 

Vem är du?

Vi söker som uppfyller följande;

• Högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdig utbildning och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt fem (5) års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom.

• Goda kunskaper i MS Office.

• Mycket goda kunskaper i förekommande bokföringssystem (Agresso).

• Erfarenhet av statlig redovisning.

• Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.

 

Vidare tror vi att du som person har god förmåga att självständigt prioritera samt tar initiativ till utveckling av aktiviteter. Du visar en hög integritet och servicenivå vid utförande av arbetsuppgifter samt att du har en mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Du visar även en mycket god samarbetsförmåga. 

 

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid med start 1/3-2022 och pågår tom. 31/8- 2022, med eventuell förlängning. Placering: På plats i Karlskrona. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsassistent Elvira Björebäck på elvira.bjoreback@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Karlskrona

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Karlskrona . Publicerat : 11 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsekonom sökes till myndighet i Karlskrona!