Jurek

Redovisningsekonom sökes till läroverk i Göteborg!

Nu söker vi en redovisningsekonom till myndighet i Göteborg som vill förstärka ekonomiavdelningen med start omgående.

Välkommen in med din ansökan!

 

Arbetsbeskrivning

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att analysera information om det ekonomiska resultatet på avdelningen samt att följa upp och analysera avdelningens olika projekt. Vidare ingår upprättande av avdelnings- och projektbudgetar och rapportering av finansiell information till projektens finansiärer. Att upprätta prognoser och se till att avdelningschefer och projektledare har tillgång till den ekonomiska information som krävs för att leda och bedriva verksamheten. Vissa ekonomiadministrativa arbetsuppgifter förekommer som exempelvis kontering av fakturor och löner, göra underlag för utbetalningar av diverse ersättningar samt arvodesräkningar. Samt vara rådgivande i ekonomiska frågor till avdelningarnas chefer, projektledare och forskare.

 

Vem är du?

Vi söker som uppfyller följande:

• Högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdig utbildning.

• Fem (5) års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom.

• Goda kunskaper i MS Office framförallt i Excel.

• Vana med ekonomiadministrativa system.

• Kunna behärska engelska, såväl i tal som skrift.

 

Det är meriterande om du arbetat med projektredovisning liksom erfarenhet från universitetsvärlden.

 

Vidare visar du på att kunna arbeta självständigt och är van vid att ta egna initiativ. Noggrannhet och ett gott omdöme samt ha kommunikativ och social kompetens då tjänsten kräver samverkan inom och utom institutionen.

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag med omfattning på heltid med start omgående och löper i sex månader, med möjlighet till förlängning. Placering: Stockholm. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och erbjuds en tidsbegränsad anställning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig Clara Granlund på clara.granlund@jurek.se.

 

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område

Göteborg

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 22 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsekonom sökes till läroverk i Göteborg!