Jurek Bemanning

Redovisningsekonom sökes till Landskrona stad

Om verksamheten

Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas.

 

Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan! I Landskrona stad arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. BRA är fundamentet som alla våra medarbetare bär med sig i sitt arbete och sina möten med kommuninvånare, kollegor, myndigheter och andra aktörer. Vi har ett professionellt och respektfullt bemötande, oavsett vem vi möter. Vi strävar kontinuerligt efter att bli en mer attraktiv och jämlik arbetsgivare, där vår värdegrund avspeglar sig i all vår verksamhet. i vet, att olikheter bland oss medarbetare berikar och utvecklar. Med vår personalpolitik skapar vi en BRA arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet, har inflytande, lust att lära och möjlighet att utvecklas. Och det är - precis som vår värdegrund - BRA VÄLKOMMEN TILL OSS!

 

 

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu en redovisningsekonom för ett uppdrag på centrala redovisningsenheten hos Landskrona stad.

 

 

Vem är du?

Som person är du självgående men van vid att jobba i team. Du är prestigelös och har inga problem med att hjälpa till där det behövs. Du är glad, positiv och lösningsorienterad. Vi ser gärna att du är utbildad redovisningsekonom eller har motsvarande eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha några års erfarenhet av redovisningsarbete och ha arbetat i ekonomisystemet Agresso numera Unit4 business world.

 

 

Arbetsuppgifter

-          Löpande redovisning

-          Avstämningar

-          Bokslut

-          Systemarbete

-          Kund- och leverantörsfakturor

 

 

Du erbjuds

Vi söker personer som kan tänka sig ett konsultuppdrag på 3 månader med eventuell möjlighet till förlängning. Du kommer under uppdragets tid vara anställd utav Jurek rekrytering & Bemanning men arbetar ute hos kund.

 

Område:
Landskrona
Skåne län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Karin Thorstensson
karin.Thorstensson@jurek.se

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Landskrona

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonom sökes till Landskrona stad