Jurek

Redovisningsekonom sökes till Haninge

Är du en redovisningsekonom med 2 års erfarenhet? Nu söker Jurek dig som vill jobba hos vår kund i Haninge på ett uppdrag till februari 2023!

 

 

Arbetsbeskrivning

Till vår kund söker Jurek nu en redovisningsekonom. Företaget är placerat i Haninge och arbetar med producering och förvaltning av kommunala verksamhetsfastigheter.

 

Som redovisningsekonom kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara anläggningsredovisning, projekthantering (uppläggning/avslut), tidredovisning samt kund- och leverantörsreskontra. Andra uppgifter som kan förekomma är löpande bokföring, bokslut samt övrigt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning.

 

Uppdraget är på heltid med start omgående t.o.m. februari 2023.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som är driven, flexibel och har en mycket god samarbetsförmåga och som även kan arbeta självständigt. Arbetet kräver att du är noggrann och flexibel. Vidare ser vi att du har:

 

• eftergymnasial utbildning inom relevant område

• minst 2 års erfarenhet likande arbetsuppgifter

• god kommunikationsförmåga i svenska i tal och skrift

• goda kunskaper i Microsoft Office

 

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid 100% i Stockholm med start omgående och pågår t.o.m. februari 2023. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Hannah Olsson på hannah.olsson@jurek.se.

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område

Haninge

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Haninge . Publicerat : 10 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsekonom sökes till Haninge