Jurek Bemanning

Redovisningsekonom rekryteras till BK Häcken

Om verksamheten

BK Häcken grundades 1940 och är en fotbollsförening på Hisingen. Vi hade år 2017 en omsättning på 167Mkr och är cirka 100 anställda. Förutom elitfotboll och breddverksamhet driver vi bland annat evenemangen Gothia Cup med 1700 lag från 80 nationer och Gothia Innebandy Cup med 460 lag.

Arbetsbeskrivning

BK Häcken söker nu en ny kollega till ekonomiavdelningen bestående av tre personer. Du kommer i din roll att arbeta brett med ett fokus på löpande redovisning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:

• Bokföring
• Kund- och leverantörsreskontra
• Skatt- och momsdeklarationer
• Avstämningar
• Hantering av arvoden för alla funktionärer under arrangemang
• Behjälplig vid årsbokslut
• Vanligt förekommande administrativa arbetsuppgifter

Vem är du?

Vi ser att du har en relevant utbildning inom ekonomi från yrkeshögskola eller motsvarande samt några års erfarenhet av brett ekonomirelaterat arbete. Vi söker dig med goda kunskaper inom redovisning. Vidare har du goda kunskaper i MS Office-paketet med tyngd i Excel. Har du tidigare arbetat i affärssystemet Hogia är det meriterande. Du har goda kunskapar i svenska och engelska i tal och skrift.

För att trivas hos BK Häcken tror vi att du har ett stort sportintresse och du trivs i en organisation med entreprenörsanda. Du tar ansvar, är prestigelös och hjälpsam samt trivs i sociala sammanhang. Som person har du lätt att skapa kontakter och du tycker om att arbeta i team. Vidare tror vi att du är en tävlingsmänniska med ett starkt resultatdriv och du har god förmåga att strukturera och planera ditt arbete.

Du erbjuds

Du erbjuds en bred och omväxlande roll i en organisation med högt i tak. Du kommer tillhöra ett glatt och engagerat team. Kontoret är beläget i fräscha lokaler i Tuve.

I denna rekryteringsprocess samarbetar BK Häcken med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Holmberg på 0761 – 83 55 24 eller maria.holmberg@jurek.se.

Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Maria Holmberg
0761-83 55 24
maria.holmberg@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 1 juli . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonom rekryteras till BK Häcken