Jurek Bemanning

Redovisningsekonom inom finans till kommun i norrort

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

 

Arbetsbeskrivning

Till kommun norr om Stockholm söker vi nu en redovisningsekonom med inriktning finans. Konsultuppdragen är på heltid med start i augusti och löper minst tre månader med stor möjlighet till förlängning.

 

 

Arbetsuppgifter

Arbetet som redovisningsekonom inom finans innebär att du bevakar likviditetsbehov, kommun och koncern. Du räknar på räntor avseende kommunens fastighetsbolag, beräknar interna räntor inom koncernen samt månatlig rapportering till chefscontroller. Du uppdaterar finansdokument avseende extern finansiering med bl. a aktuella räntor, likviditet, belåning. Du uppdatera även finansdokument, avseende lån hos Kommuninvest för bl. a aktuella räntor, likviditet, belåning. Du sköter kontakten med finansiella rådgivare och tar in offerter vid behov.

Du kommer också att arbeta med SCB statistik, semesterlöneskulder, ränta VA/avfall, stiftelser, IT-investeringar och kundfakturor. Du kommer att administrera betalkort samt även hantera bokslutsbilagor och betalfiler.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har ekonomisk utbildning på högskolenivå med inriktning på redovisning samt minst fem års erfarenhet av arbete som redovisningsekonom. Erfarenhet från motsvarande funktion i kommun eller landsting är meriterande.

 

Det är viktigt att du kan arbeta självgående  och att du tycker att det är roligt att arbeta både högt och lågt med varierade arbetsuppgifter. Som person ser vi gärna att du är positiv och har eget driv.  Du behärskar det svenska språket obehindrat i tal och skrift.

 

 

Du erbjuds

Ett brett uppdrag på en kommun norr om Stockholm. Konsultuppdragen är på heltid med start i augusti och löper minst tre månader med stor möjlighet till förlängning.  

 

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef My Bergdahl på my.bergdahl@jurek.se. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

 

Vi tar inte emot ansökningar via email. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

 

Lön

Enligt överenskommelse

 

Sista ansökningsdag

Intervjuer sker löpande

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
My Bergdahl
my.bergdahl@jurek.se

 

 

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 2 augusti . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonom inom finans till kommun i norrort