Jurek

Redovisningsekonom i Linköping

Är du en driven och ansvarstagande Redovisningsekonom, med vilja att arbeta med förbättringsförslag för effektivare hantering? Söker du nya utmaningar och vill bidra med din kunskap i en global organisation med kontor i Linköping? Då kan detta vara en spännande möjlighet för dig!

 

Detta är ett konsultuppdrag där du anställs som konsult av Jurek Talents. Du erbjuds ett stimulerande och utvecklande uppdrag i en spännande och global organisation med start i 8/4 -24.

 

Som konsult hos oss på Jurek är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

Arbetsbeskrivning

Som Redovisningsekonom sköter du bolagets bokföring, vilket inkluderar redovisning av inbetalningar och utbetalningar, samt övriga transaktioner. Arbetet innebär hantering av bokföring kopplat mot leverantörsreskontran, leverantörsfakturor, kontoavstämningar och utredningar.

 

Du ansvarar för att arbetsgivaravgifter, skatter och moms redovisas och betalas in i rätt tid. Du kommer också att arbeta med problemlösning och förbättringsförslag för effektivare hantering, samt eskalering av problem och avvikelsehantering.

 

Om dig

För att lyckas i rollen som redovisningsekonom söker vi dig som:

- Trivs i en affärsorienterad miljö där du aktivt bidrar med en hög servicenivå.

- Har avslutad högskoleutbildning inom ekonom eller motsvarande, samt har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

- Behärskar engelska i tal och skrift.

- Är framåt, social, ansvarstagande.

- Är duktig på att strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter

- Har lätt för att samarbeta med andra.

- Meriterande om du har erfarenhet av ekonomisystemet Agresso,

 

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt gällande bestämmelser för säkerhetsskydd.

 

Du erbjuds

Uppdraget pågår t om 29/11-24 med start i april. Tjänsten är heltid och arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid.

 

Din ansökan

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se

 

Om Jurek

Jurek Recruitment & Consulting är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

 

Område

Linköping

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Linköping . Publicerat : 25 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsekonom i Linköping