Jurek Bemanning

Redovisningsekonom för uppdrag på lång sikt i centrala Göteborg

Till vår kund inom trading söker vi en redovisningsekonom för ett långsiktigt uppdrag. Du kommer att sitta i fräscha, moderna lokaler i centrala Göteborg och arbeta i ett team med engagerade och härliga kollegor. Vi söker dig som har flera års erfarenhet av arbete som redovisningsekonom och som är van vid att arbeta självständigt. Arbetar du idag inom redovisning och är sugen på att starta det nya året med ett nytt kliv i karriären? Tycker du om att ta ett stort ansvar och arbeta brett inom redovisning? Då kan vi ha det perfekta uppdraget för dig!

Det här är ett långsiktigt uppdrag med start omgående, där du i förlängningen har god chans att bli anställd hos vår kund. 


Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom hos vår kund inom trading kommer du att vara ansvarig för två bolag i koncernen, varav ett är ett litet bolag. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att innefatta:

• Kund- och leverantörsreskontra
• Löpande bokföring
• Bokslutsarbete

Du kommer vidare att rapportera i koncernens koncernrapporteringsprogram. 


Kvalifikationer

Vi söker dig som är driven, självständig och som tar ett stort ansvar för ditt arbete. Du kommer i din roll som redovisningsekonom att ha mycket kontakt med olika personer inom koncernen och vi ser därför att du tycker om att ha breda sociala kontaktytor. Du har erfarenhet av att se helheten när du arbetar och du trivs med att arbeta självständigt. 

Vidare ser vi att du som söker har: 
• Civilekonomutbildning eller motsvarande
• Minst 3 års erfarenhet av arbete som redovisningsekonom 
• Mycket goda kunskaper i Excel och Officepaketet i övrigt
• Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift


Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett variationsrikt och stimulerande arbete som redovisningsekonom hos vår kund i centrala Göteborg. Det här är ett konsultuppdrag med start omgående, där du i förlängningen har god chans att gå över i anställning hos kund. Uppdraget har en omfattning på 100%. Vi går igenom ansökningar och håller intervjuer löpande, så se därför till att skicka in din ansökan så fort som möjligt! Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Gulin. elin.gulin@jurek.se Ansök på www.jurek.se 

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: redovisningsekonom, ekonom, redovisning, bokslut, bokslutsarbete


Område:

Göteborg
Västra Götalands län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Elin Gulin


Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 3 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonom för uppdrag på lång sikt i centrala Göteborg