Jurek Bemanning

Redovisningsekonom för längre uppdrag till bolag i Solna.

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
För vår kunds räkning söker vi nu en redovisningsekonom till ett bolag i Solna. Anledningen till behovet beror på att bolaget kommer att genomgå en större systemimplementation.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att producera bokslut, inkomstdeklarationer och granska årsredovisningar. Du kommer ansvara för några mindre bolag inom koncernen och samtidigt vara kravställare gentemot bolagen då den löpande bokföringen och lön är outsoursad. I rollen kommer du ha mycket extern kontakt både via telefon och mail varför det är viktigt med bra kunskaper i engelska. Du kommer att arbeta i systemen SAP, Cognos och Visma. Teamet består idag av sex redovisningsekonomer och du kommer att rapportera direkt till redovisningschefen.

Vem är du?
Vi söker dig som har minst tre till fem års erfarenhet av att arbeta med ekonomi. Du har eftergymnasial utbildning med inriktning ekonomi. Du har tidigare arbetat i flera ekonomisystem, bland annat Visma, Cognos och SAP. Vi ser även att du är självgående i arbetet med månadsbokslut, årsredovisning och deklarationer. Du tycker om att arbeta brett och självständigt och trivs med att tillhöra ett team där du bidrar med positiv energi. Som person tror vi att du är noggrann, ordningsam, självständig och serviceminded.

Du erbjuds
En utmanande och spännande roll hos ett bolag med driv och engagemang. Kontoret ligger placerat i Solna. Du blir anställd som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget förväntas pågå 9-12 månader med start omgående eller senast i slutet av november. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Petronella Wilse på petronella.wilse@jurek.se
. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Start:
Omgående eller senast i november.

Lön:
Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag
Intervjuer sker löpande. Välkommen in med din ansökan redan idag!

 

Område:
Solna
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Petronella Wilse
0707-75 76 69

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 25 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonom för längre uppdrag till bolag i Solna.