Jurek Bemanning

Redovisningschef till Sveriges Entreprenörers Redovisningsbyrå

Vill du arbeta i en utmanande roll med möjlighet att påverka och utveckla? Är du en prestigelös och självständig person som gärna driver förändringsprocesser samtidigt som du lägger vikt på att stötta och coacha ditt team? Låter detta intressant kan det vara dig vi letar efter.

 

 

Arbetsbeskrivning

I din roll som redovisningschef ansvarar du för att leda och utveckla bolaget och medarbetare framåt med hög kvalitet. Du kommer ha ett nära samarbete med moderbolagets ledning gällande strategiska beslut samtidigt som du har daglig kontakt med företagets kunder.

 

 

Dina arbetsuppgifter innebär bl. a:

  • Övergripande ansvar för redovisningen och månadsbokslut
  • Årsredovisningar och årsbokslut
  • Integrering av nya kunder
  • Ansvara för skatt- och momshantering
  • Kontakt med banker och revisorer och andra externa kontakter
  • Stöttning till kunder med branschspecifika frågor
  • Projekt för att utveckla interna processer med fokus på system och automatisering.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande samt minst 5 års erfarenhet av kvalificerad redovisning. Du bör dessutom ha erfarenhet från redovisningsbyrå sedan tidigare och gärna i en ledande roll. Som person är du proaktiv, glad, och lösningsorienterad. Det är även av stor vikt att du är initiativtagande och van att fatta egna beslut. Du är en prestigelös person som trivs att arbeta med varierade arbetsuppgifter och tycker om problemlösning.

 

Du har även erfarenhet av att leda och förmågan att coacha ett team. Du har god datavana och är en erfaren användare av Excel. Har du tidigare arbetat med IT relaterade projekt och har ett intresse för automatisering är det ett plus. Du talar även svenska och engelska flytande.

 

 

Du erbjuds

Du kommer tillhöra ett bolag med entreprenörsanda och högt till tak. RBSE har idag 4 anställda och är placerade i centrala Stockholm.

 

I den här rekryteringen samarbetar RBSE med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070 751 93 43 alternativt marie.kallstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

 

 

Om verksamheten

Svensk Bensinhandel äger och driver Sveriges Entreprenörers Redovisningsbyrå (RBSE) genom sitt helägda servicebolag Sveriges Entreprenörer Service AB. Genom RBSE erbjuder vi löpande redovisning, lönehantering, analyser, rådgivning, deklarationshjälp och årsbokslut. Efter mer än 75 år så kan vi bensinhandel och våra medlemmar är trygga med vår professionalitet, integritet och branschkunskap.

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Marie Källström

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 26 april . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 26 mars

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningschef till Sveriges Entreprenörers Redovisningsbyrå