Jurek

Redovisningschef till Northmill Bank AB

Nu finns möjligheten att få axla den spännande rollen som Redovisningschef hos Northmill Bank AB. Vi söker en driven person som vill utvecklas och växa tillsammans med sitt team och som kan utmana och driva bolaget framåt.

 

Arbetsuppgifter

Som Redovisningschef hos Northmill Bank AB kommer du att ansvara för koncernens redovisning och rapportering samt leda och coacha dina medarbetare i teamet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir:

 

• Ansvar för redovisningen i koncernen

• Finansiell rapportering

• Konsolidering

• Leda och coacha ditt team i det dagliga arbetet

• Kvalitetssäkra processer

• Kontakt med revisorer

• Systemansvar

• Hantera nya produkter som kommer in

• Utveckla processer och rutiner

 

Vem är du?

Vi söker dig som har ett driv och en vilja att utvecklas. Du gillar att jobba operativt och att fungera som spindeln i nätet. För att lyckas i rollen som Redovisningschef tror vi att du är en person lite skinn på näsan som trivs i en snabbfotad miljö. Vi önskar att du har erfarenhet att jobba enligt IFRS-regelverk och om du har kunskaper inom IT- och affärssystem ser vi det som ett plus då rollen även innefattar en del systemansvar.

 

Vidare ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från bank eller en bakgrund som revisor med minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

 

Vi erbjuder

När du blir en del av Northmill-familjen får du många ödmjuka, öppna och engagerade kollegor som tillsammans har en enorm kapacitet att driva innovation med ett gemensamt mål – att skapa den bästa neobanken i Europa! Northmill är, och kommer alltid vara, en plats där vi ser olikheter som en viktig framgångsfaktor. Vi är en arbetsplats där du alltid kan vara dig själv och växa både professionellt och som person. På Northmill vill vi tillsammans växa med dig och din karriär, möjligheterna är stora om du har rätt inställning.

 

I den här processen samarbetar Northmill Bank AB med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cathrine Andersson på cathrine.andersson@jurek.se

 

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Om verksamheten

Northmill har idag mer än 200 000 kunder, grundades 2006 och har haft banklicens sedan 2019. Vi är 150 fantastiska kollegor och om du väljer att söka till Northmill, är det viktigt att du delar vår vision om att varje kund räknas och att den feedback vi får är till för att vi ska bli bäst. Vi erbjuder dig att vara med på en unik upplevelse och resa, som ger dig möjlighet att vara en del av något som är större än dig själv. Du kommer få chansen att göra skillnad - på riktigt.

 

Hos oss kommer VI före MIG. Den genomsnittliga medarbetaren på Northmill är 32 år, vi talar mer än 20 olika språk, drömmer stort, prövar nya saker och utmanar ständigt status quo. Utöver detta kommer du att njuta av roliga saker som frukost på kontoret varje dag, sociala evenemang och en häpnadsväckande utsikt över Stockholm på vårt helt nya kontor på Regeringsgatan 20.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 december

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningschef till Northmill Bank AB