Jurek Bemanning

Redovisningsansvarig till Transcendent Group

Transcendent Group är det personliga konsultföretaget som vågar fokusera på individen, både externt och internt. Våra kunder möter erfarna konsulter inom styrning, risk och compliance. Företaget grundades 2001 och har sedan dess vuxit till en grupp av företag med kontor i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien och Litauen. Transcendent Group har för sjunde året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Vill du vara del av en internationell tillväxtresa på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Till Transcendent Group letar vi nu efter dig som gillar att arbeta i en internationell och föränderlig miljö och som vill ha en ansvarsfylld roll i ett spännande bolag! Som redovisningsansvarig kommer du att bli del av finansteamet och vara placerad på huvudkontoret i centrala Stockholm. Du kommer att rapportera till ekonomichefen.

Arbetsuppgifter:
I din roll som redovisningsansvarig kommer du ha ett övergripande ansvar för redovisningen av alla koncernens marknader, för närvarande 8 företag i 6 länder. Du kommer att arbeta såväl operativt som strategiskt och hantera pågående bokföringsarbete parallellt med strategisk verksamhetsplanering tillsammans med CFO. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen innebära att:

  • Ansvara för månads-, kvartals- och årsbokslut samt upprätta årsredovisning
  • Säkerställa att avstämning av balanskonton samt analys av resultaträkningen hanteras månadsvis
  • Säkerställa att betalning av moms, sociala avgifter och att periodisk skattedeklaration sker på utsatt datum
  • Ansvarig för den pågående kontakten med redovisningsbyråer på andra marknader där Transcendent Group verkar
  • Likviditetsplanering
  • Koncernredovisning
  • Koncernen kommer år 2018 att övergå till IFRS-redovisning och införa ett nytt konsoliderat redovisningssystem där du som ansvarig kommer att ha ett stort deltagande.

Vem är du?
Vi tror att du har examen i ekonomi eller motsvarande. Du har en gedigen erfarenhet av bokföring, bokslut, rapportering samt erfarenheter av internationell redovisning. Vidare har du tidigare erfarenhet av koncernredovisning och IFRS. Du har bra systemkunskaper och talar och skriver flytande på både svenska och engelska. Tidigare erfarenhet från internationella företag är mycket meriterande. Som person har du ett starkt driv, är flexibel och positiv. Vidare trivs du i en entreprenöriell, vänlig, föränderlig och snabb miljö.

Du erbjuds:
En unik möjlighet att bli en del av en internationell tillväxtresa på en av Sveriges bästa arbetsplatser (Great Place to Work). Du blir del av ett tillväxtföretag med målet att ständigt expandera och öppna nya kontor utanför Sverige. Transcendent erbjuder mycket goda chanser för professionell utveckling.

I denna rekrytering samarbetar Transcendent Group med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Gylner på telefon: +46 76-601 24 74 alternativt frida.gylner@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Frida Gylner
0766012474

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsansvarig till Transcendent Group