Jurek Bemanning

Redovisningsansvarig till spännande bolag i Gunnilse

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en redovisningsansvarig för ett uppdrag på spännande företag i Gunnilse. I denna roll kommer du att ha ett övergripande ansvar för redovisningen med alltifrån kontroll av det löpande, månads-, kvartals-, och årsbokslut samt viss koncernrapportering. Du kommer även att vara ansvarig för att leda det dagliga arbetet för dig och fyra kollegor.

Uppdraget är en konsultanställning med start omgående som sträcker sig 1 år framåt. För rätt person är detta en strålande möjlighet att få utvecklas och ta ansvar i en spännande miljö där det alltid händer nya saker. Dina framtida arbetskamrater är öppna, hjälpsamma, självgående och kompetenta och ser framemot att få en ny kollega som kan driva arbetet framåt!

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad inom ekonomi, och har tidigare erfarenhet av redovisning – gärna som redovisningsansvarig. Som person är du öppen, förändringsbenägen och trivs i en miljö med variation och bredd. Du har lätt för att samarbeta med alla och en naturlig ledare som trivs med att stötta och uppmuntra dina kollegor i det dagliga arbetet. Vidare tror vi att du är analytisk, noggrann och stresstålig – du ser snabbt vad som behövs göras och har en god prioriterings förmåga.

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du kommer att vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se eller 031-7128350. Ansök på 
www.jurek.se


Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Julia Järvholm

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsansvarig till spännande bolag i Gunnilse