Jurek

Redovisningsansvarig till Sigma

Är du en erfaren redovisningsekonom som känner dig redo att ta nästa steg i din karriär? För vår kund Sigmas räkning söker vi nu en trygg redovisningsekonom som vill ta ett övergripande ansvar för bolagets redovisning. Detta föräldravikariat är en fantastisk möjlighet att få utvecklas i en roll som redovisningsansvarig- ta chansen och sök redan idag!

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som redovisningsansvarig hos Sigma kommer du att ha ett övergripande ansvar för den löpande redovisningen, avstämningar och bokslutsarbetet. Vidare ansvarar du för att säkerställa att moms deklareras och betalas i tid, för avstämning av skatter och avgifter samt framtagning av finansiella rapporter. Du kommer att rapportera månads- och kvartalsbokslut till moderbolaget, samt ta fram månadsrapporter och årsbokslut inför den årliga revisionen.

 

Arbetsuppgifter i urval:

- Löpande redovisning och bokslutsarbete

- Upprättande av årsredovisningar

- Månadsavstämningar

- Rapportering

- Resultatanalys

- Avstämning av moms, skatter och avgifter

- Delaktighet i budgetarbete

- Framtag av underlag till kostnadsanalyser

 

Du som söker

Den här tjänsten passar dig som har mångårig erfarenhet inom ekonomiområdet och som känner dig trygg i din kompetens inom redovisning. I den här rollen blir du sista instansen för bolagets redovisning vilket är ett ansvar som du hade varit högst bekväm med.

 

Som person är du självständig, strukturerad och effektiv i ditt sätt att arbeta och du har hög serviceförmåga. Du blir en del av ett team om fyra personer där du bidrar genom att hjälpa, ta initiativ och se förbättringsmöjligheter. Vidare har du lätt för att samarbeta och kommunicera, är noggrann samt har en mycket god prioriteringsförmåga.

 

Du kommer att erbjudas en variationsrik och utvecklande tjänst som redovisningsansvarig på 100% hos vår kund, vars kontor är beläget på Lindholmen. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Johanna Kalered. Du når mig på: johanna.kalered@jurek.se.

 

Om oss

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område

Göteborg

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 15 september

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsansvarig till Sigma