Jurek

Redovisningsansvarig till längre deltidsuppdrag i city

Vi söker nu en kvalificerad redovisningsansvarig till vår kund, ett analys- och insiktsföretag med fokus på hållbarhet. Kunden är ett mindre bolag med omsättning på ca 10 miljoner kronor. Du kommer ingå i ett team på totalt 5 personer. Tjänsten är placerad i trevliga lokaler i centrala Stockholm.

 

 

Arbetsbeskrivning:

I rollen som redovisningsansvarig har du en bred och självständig roll där du äger processen från ax till limpa och har övergripande ekonomiansvar. Du rapporterar direkt till bolagets VD.

 

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att innefatta:

•  Löpande redovisning

• Kundreskontra

• Leverantörsreskontra

• In- och utbetalningar

• Upprätta bokslut

• Avstämningar

• Budgetrelaterade arbetsuppgifter kan förekomma

 

Kunden arbetar i Fortnox.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som är ekonom och har minst 4 års arbetslivserfarenhet av att arbeta med kvalificerad redovisning och är beredd på att ta det övergripande ansvaret över företagets totala ekonomi. Du känner dig trygg i alla delar från löpande redovisning, till bokslutsarbete och upprättande av årsbokslut. I dagsläget tror vi att du arbetar som ekonomi- eller redovisningsansvarig på mindre bolag, redovisningsekonom, redovisningskonsult eller motsvarande.

 

Som ekonom har du givetvis ordning och reda och är självklart strukturerad i ditt arbete. Du är noggrann och kvalitetsmedveten med förmågan att se både detaljer och helheten.

 

 

Du erbjuds

En självständig och ansvarsfull roll på ett mindre bolag i tillväxt med engagerade kollegor. Tjänsten startar omgående och uppdraget löper på deltid ca 3-4 dagar i månaden under minst 1 år med goda chanser till förlängning.

 

Du kommer ingå i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning.

 

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall sophie.hersvall@jurek.se

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Deltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 30 augusti

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsansvarig till längre deltidsuppdrag i city