Jurek

Redovisningsansvarig till internationell koncern

Nu finns en fantastisk möjlighet att få axla rollen som redovisningsansvarig i en världsledande internationell koncern. Du kommer tillsammans med ett team placerat i Stockholm, att ansvara för alla dotterbolag i Norden och du blir huvudansvarig för ett av bolagen.  

 

Vi söker nu en redovisningsansvarig som vill axla ansvaret för ett bolag inom en stor internationell koncern. Du kommer att ingå i ett team där ni tillsammans ansvarar för redovisningen av samtliga dotterbolag i Norden. Som redovisningsansvarig kommer du att ha ett nära samarbete med olika avdelningar inom koncernen och det är därför viktigt att du trivs i en kommunikativ roll.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att

• Ansvara för redovisningen i ett av bolagen

• Månadsbokslut och rapportering

• Årsbokslut och årsredovisning

• Momsredovisning och skatt

• Driva utveckling av processer och rutiner

 

Vi söker dig som är en trygg redovisningsekonom, gärna med erfarenhet av redovisningsarbete i ett eller flera nordiska länder och du trivs i en internationell miljö. Du är självständig i bokslutsprocesser och har bra erfarenhet av moms och skatt.

 

Du tycker om att samarbeta samtidigt som du tar ett stort eget ansvar och trivs i en roll där du arbetar både självständigt och i team.

Det är meriterande om du har ett systemintresse och tidigare erfarenhet i SAP. I den här rollen krävs att du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.

 

Du erbjuds en mycket spännande roll med stort ansvar och möjligheter att växa i en stor internationell koncern. Företaget har hybrid lösning och sitter i fina kontorslokaler i Liljeholmen.

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin matilda.thelin@jurek.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 9 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsansvarig till internationell koncern