Jurek

Redovisningsansvarig till Funmed

Söker du en tjänst som redovisningsansvarig i ett spännande bolag med en härlig företagskultur? Drivs du av att arbeta i ett företag i förändring och stark expansion framåt?

 

Karaktäristiskt för Funmed är att vi är nyfikna entreprenörer som tillsammans vågar utmana, vårt arbetssätt är agilt och vår kultur kännetecknas av energi, vetenskap och tech. Vi söker nu en redovisningsansvarig som vill vara med på vår spännande resa – i Sverige och vidare ut i världen!

 

Arbetsuppgifter

Som Redovisningsansvarig hos Funmed blir du ansvarig för all redovisning. Du kommer att arbeta självständig och med ansvar för löpande redovisning, kvalitetssäkrade bokslut, löneadministration samt stötta verksamheten i allehanda redovisningsfrågor. Du kommer även att vara ett värdefullt bidrag till ekonomifunktionens vidareutveckling t ex genom att effektivisera flödena. Du rapporterar direkt till CFO.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:

• Ansvara över månads- och årsbokslut

• Bistå i konsolidering och koncernredovisning

• Analysera månadsbokslutet

• Upprätta månadsrapport

• Upprätta årsredovisningar

• Säkerställa att moms och skatter hanteras korrekt

• Löpande redovisning och fakturering

• Kontakt med banker, myndigheter och revisorer

• Utveckla interna arbetsprocesser

• Löne- och frånvaroadministration

• Pensioner & försäkringar

• Utlägg och reseräkningar

 

Vem är du?

För att trivas hos oss är det viktigt att du trivs med att arbeta i ett snabbrörligt bolag med stor entreprenörsanda. Har du erfarenhet av att arbeta i en reglerad verksamhet är meriterande, men inget krav. Som person är du noggrann, hjälpsam och prestigelös. Du trivs med att ta stort ansvar för ett brett område och är van att arbeta självständigt. Du har även förmåga att tänka proaktivt i ett led att underlätta och skapa tydlighet kring redovisningen i bolaget.

 

Du har en relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller redovisning och tidigare bra erfarenhet inom redovisning i en bred roll. Du har goda systemkunskaper och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Att arbeta i olika system är din vardag och du har en naturlig blick för att förbättra processer och flöden som du arbetar i.

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en spännande och ansvarsfull roll i ett snabbrörligt företag. Miljön är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier, korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter. Vi lever efter våra värdeord "Laget före jaget, alltid med omtanke och bättre än igår." Vi är placerade på Kungsholmen, Stockholm.

 

I denna rekrytering samarbetar Funmed med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på telefon: 0707- 51 93 43 eller via mail: marie.kallstrom@jurek.se

 

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Om verksamheten

Funmed är en svensk MedTech-startup och Europas största klinik inom funktionsmedicin. Vår vision är glasklar: vi vill förändra västerländsk sjukvård. Med hjälp av smart teknologi och med stöd av forskning, vetenskap och avancerade tester går vi till botten med våra patienters hälsoproblem och hjälper dem i ett större perspektiv. I syfte att mötas på deras villkor utvecklar vi en plattform som gör oss till lika delar digital som fysisk vårdgivare.

 

Vi är agila, progressiva och expanderar snabbt. Vi tror på våra medarbetares fantastiska kompetens, driv, passion och att vi tillsammans kan genomföra en förändring

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsansvarig till Funmed