Jurek

Redovisningsansvarig till framåtlutat bolag i centrala Göteborg!

Vill du bli en del av ett professionellt och ständigt växande bolag i centrala Göteborg? Motiveras du av att arbeta med utveckling av ekonomiprocesser, att finna bra lösningar för att stötta en verksamhet i utveckling samt ansvara för verksamhetens redovisningsavdelning? Då är detta tjänsten för dig!

 

Arbetsbeskrivning

Vår samarbetspartner erbjuder bokföring, fakturering, lönehantering samt en rad andra tjänster till småföretagare. Genom att digitalisera och automatisera den löpande bokföringen hjälper bolaget idag företagare i både Sverige och Storbritannien att driva och effektivisera sina verksamheter.

 

I rollen som redovisningsansvarig kommer du att vara en avgörande del för bolagets ekonomifunktion då man självständigt ansvarar för finansavdelningen internt samt hanterar redovisningen för verksamhetens två bolag. I arbetsuppgifterna ingår löpande redovisning, avstämningar, moms- och arbetsgivardeklarationer, inkomstdeklarationer samt månads- och årsbokslut med rapportering till CFO.

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en utbildning i ekonomi/företagsekonomi samt minst 4 års relevant arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen har du en gedigen bakgrund inom redovisning och är självständig i bokslutsprocessen. Vidare är du en van användare av olika ekonomisystem och har ett intresse för utveckling och förbättring. Vi tror även att du har erfarenhet av projektledning och vi ser det som en självklarhet att du är en van användare av Excel. Som person är du proaktiv och strukturerad med stor känsla för detaljer och har du tidigare erfarenhet i en konsulterande roll kan detta vara helt rätt för dig!

 

Kvalifikationer:

- Eftergymnasial utbildning inom ekonomi (eller motsvarande)

- Relevant arbetslivserfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter

- Erfarenhet från affärssystem

- Erfaren MS Office, fokus Excel

- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

 

Du erbjuds

Ett långsiktigt konsultuppdrag som redovisningsansvarig till ett väldigt inspirerande och spännande bolag i centrala Göteborg. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start per omgående och påbörjas med en sex månaders provanställningsperiod för att därefter bli anställd av verksamheten.

 

Låter detta som rätt nästa steg för dig? Vi ser då fram emot din ansökan redan idag! Urval och intervjuer hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Albin Caspersen, albin.caspersen@jurek.se.

 

Område

Göteborg

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 7 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsansvarig till framåtlutat bolag i centrala Göteborg!