Jurek Bemanning

Redovisningsansvarig till bolag i Eskilstuna

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en driven, engagerad och erfaren redovisningsansvarig till ett nyligen uppköpt bolag i Eskilstuna. Som redovisningsansvarig kommer du ha helhetsansvaret för bolagets ekonomi och vara med och bygga upp ekonomifunktionen. Du arbetar tillsammans med en ekonomiassistent som sköter den löpande bokföringen och rapporterar direkt till CFO i England.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Månatliga avstämningar av alla balansposter
  • Månads – och årsbokslut
  • Arbeta med regelbunden uppföljning av kostnadskontrollen, dvs kostnad mot budget
  • Ansvarig för momsrapportering
  • Förbereda finansiell rapportering till koncernföretag
  • Arbeta med interna resultaträkningar till respektive interna affärsenhet

Uppdraget är med start omgående eller enligt överenskommelse. Detta är ett hyrköpsupplägg, vilket innebär att det finns möjlighet till en direkt rekrytering hos kund efter uppdragets slut.

Vem är du?
Du är en driven redovisningsekonom med flera års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete och du är trygg med att upprätta bokslut, årsredovisningar och deklarationer.

För att trivas i rollen är det viktigt att du trivs med ett högt tempo och stimuleras av en föränderlig miljö.  Du är strukturerad och van vid att ta ett helhetsansvar samt att arbeta självständigt. Du brinner för helheten på företaget och har en vilja till att förstå alla händelser på ekonomifunktionen. Då arbetsbelastningen stundtals kan vara ojämn på både månads- och årsbasis är det viktigt att du är både flexibel och stresstålig.

Du erbjuds
Du erbjuds en utmanande och stimulerande tjänst i en trevlig miljö i en koncern under tillväxt. Vår kund erbjuder dig goda möjligheter att utvecklas i din roll och att växa tillsammans med företaget. Kontoret är placerat i centrala Eskilstuna.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef, petronella.wilse@jurek.se alternativt 070775766. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Område:
Sollentuna
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Petronella Wilse
0707-75 76 69

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 30 december . Arbetsort : Eskilstuna . Publicerat : 5 december

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsansvarig till bolag i Eskilstuna