Jurek

Redovisningsansvarig till BD Bil i Täby

Vill du vara en del av en framgångsrik och entreprenörsdriven miljö? Vill du ha möjligheten till ett helhetsansvar för redovisningen? Då har vi rollen för dig - Skicka in din ansökan till BD Bil i Täby!

 

Arbetsbeskrivning:

Till BD Bil i Täby söker vi nu en självgående och ansvarstagande Redovisningsansvarig. I din roll som Redovisningsansvarig kommer du självständigt axla redovisningsfunktionen samt tillhörande säljadministration för verksamhetens två butiker. Du kommer självständigt sköta kund- och leverantörsreskontra, löpande redovisning, deklarationer och månads- och årsbokslut. Vidare kommer du även sköta årsredovisning enligt K3 och månads- och kvartalsrapporteringen. I rollen ingår även att säkra kundernas betalningsvillkor vid bilköp samt andra typer av finansieringslösningar. Du ges även möjlighet att se över verksamhetens rapporterings- och process struktur samt ansvara för presentationer gentemot ledningsgrupp. För rätt person kan det även finnas möjlighet att vara en del av ledningsgruppen.

 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

• Kund- och leverantörsreskontra

• Löpande redovisning

• Månads- och årsbokslut

• Årsredovisning

• Rapportering och verksamhetsanalys

• Deklarationer

• Ledningsgrupp

• Ad hoc

 

Vem är du?

Vi söker dig som trivs i roller där du får stort eget ansvar och vi kommer se det som meriterande om du tidigare jobbat inom fordonsbranschen och i synnerhet med begagnade bilar. Du är självständig i månads- och årsbokslut och trivs du får ta självständigt ansvar för redovisningsfunktionens olika delar. Idag jobbar du troligtvis i en självständig roll som redovisningsekonom eller bolagsekonom och känner dig redo att ta nästa kliv till en roll med större ansvar. Som person har du ett stort eget driv och du ser dig kanske inte som en "klassisk ekonom". Du trivs i föränderliga organisationer med högt till tak och där man får vara en i gänget. Du kommer jobba tillsammans med 12 kollegor inom olika nischer men där dom flesta har en roll som säljare. Du har en god systemvana och vi kommer se det som meritande om du tidigare har jobbat i Kobra eller andra Fordonsdata produkter. Vidare talar och skriver du obehindrat på svenska och engelska.

 

Du erbjuds:

På BD Bil i Täby kommer du vara en del av ett drivet och ambitiöst team där man ständigt vill framåt och där man jobbat med högt uppsatta mål. BD Bil har även andra engagemang utöver bilköp då dom bland annat har varit involverade i att bygga skolor i Colombia. Du kommer jobba i en organisation med hög flexibilitet men där man kräver en motprestation, vilket kan resultera i en del samtal under icke kontorstid. Tjänsten är placerad i Täby, Arninge. I den här processen samarbetar BD Bil med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se och Emelie Kumlin på emelie.kumlin@jurek.se.

 

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Om BD Bil i Täby

På BD Bil anser vi att en bilaffär ska kännas säker och enkel. Oavsett om du ska köpa eller sälja en bil finns vi här för att hjälpa dig. För oss är det självklart att våra säljare kommer att guida dig som köpare genom hela processen för att skapa en trygg och smidig bilaffär. Bilar är vår passion, och sedan 2014 har vi framgångsrikt sålt över 6 000 fordon. Vi förstår att alla inte delar samma entusiasm för bilar som vi gör. Därför tar vi oss tid att hjälpa dig att förstå och navigera genom processen när du köper en ny bil av oss.

 

På BD Bil tror vi starkt på att sätta våra kunder i fokus är den vinnande formeln för en framgångsrik och trevlig bilaffär. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet, och vi strävar efter att möta och överträffa dina förväntningar.

 

Område

Täby

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Täby . Publicerat : 17 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsansvarig till BD Bil i Täby