Jurek

Redovisningsansvarig till Andersson Company Byggnads AB

Vill du komma till ett härligt, familjeägt bolag där du får ett helhetsansvar för redovisningen och stora möjligheter att själv strukturera ditt arbete? Som redovisningsansvarig blir du en del av ledningsgrupp och är med och påverkar verksamheten med dina analyser.

 

Andersson Company Byggnads AB är ett familjeägt företag som nu söker en kompetent och engagerad redovisningsansvarig för att ta ett helhetsansvar för ekonomin. Du blir en del av ledningsgrupp och kommer att spela en nyckelroll i företagets ekonomiska processer. Som redovisningsekonom blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 

• Löpande redovisning

• Periodisering, momsdeklaration och likviditetsrapportering

• Kund- och leverantörsreskontra

• Löneadministration med månadslön för 17 personer, förmånsbilar

• Kontakt med revisorer och bank samt med leverantörer som leasing- och städföretag

• Upprätta och ansvara för kvartalsuppföljning, budget och prognos

• Projektuppföljning och analyser

• Årsredovisning och bolagsdeklaration

 

Idag används systemen Hogia (redovisning, lön), Hogia Approval (attestering) och Visma (skatt, årsbokslut) och har du tidigare erfarenhet av dessa, ser vi det som meriterande. Som person är du självständig, prestigelös och trygg inom K3-redovisning. Du är van vid att ha ett helhetsansvar för redovisningen och tycker om att strukturera och ta eget ansvar för ditt arbete.

 

Du välkomnas till nyinflyttade lokaler på Vallgatan 9, Solna med möjlighet att arbeta hybrid. Hos Andersson Company visar man hänsyn och uppskattning för varandra, både internt och externt, för var och ens kompetens och yrkesförmåga. Vi ser fram emot att välkomna en dedikerad och kompetent redovisningsansvarig till Anderson Company Byggnads AB.

 

I den här processen samarbetar Andersson Company med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin på matilda.thelin@jurek.se

 

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Om verksamheten

Andersson Company är en familjeägd koncern och startade 1986 som ett mindre familjeföretag.

 

Under åren som gått har vi vuxit och blivit större, men alltid behållit våra värderingar i centrum. Omsorg, långsiktighet och ansvar, både på ett gemensamt och individuellt plan, är några av våra ledord. Vi bygger och bevarar för kommande generationer och försöker i allra högsta grad ta ansvar för att samhället i stort ska påverkas positivt av de projekt vi bedriver. Vi tror på långsiktig nytta och att den nås när alla inblandade sätter visionen, snarare än sig själv, i första rummet. Andersson Company Byggnads AB är helägt av AB Almö Lindö 1:75.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 21 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsansvarig till Andersson Company Byggnads AB