Jurek Bemanning

Redovisningsansvar till Greenworkstools

Ekonom med redovisningsansvar

Om Greenworkstoolstools:

Greenworkstoolstools är ett ungt företag på 14 år som producerad trädgårdsmaskiner på batteri. Idag har tekniken utvecklats och Greenworkstoolstools satsar stort på batteri som de anser är framtiden och konkurrerar marknaden med batteridrivna lösningar på trädgårdsmaskiner.

Arbetsbeskrivning:

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta löpande redovisning, kund- och leverantörsreskontra, bankbokning, avstämningar och kontroller att betalningarna stämmer. Du kommer också att arbeta med skatter varför du bör ha en förståelse för hur svensk skatterapportering fungerar.
Du kommer även göra olika typer av rapporter samt koncernredovisning.
Det är meriterande om du har erfarenhet av löner.

Vem är du?

Som person är du driven, flexibel och tycker om förändringar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta internationellt och att du är stresstålig. Du tycker om att utvecklas och är resultatorienterad med god förståelse för att hålla deadlines och att kunna prioritera dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:

Du har en universitetsutbildning med inriktning ekonomi

Du har minst två års erfarenhet av arbete med bokföring. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med löner, VAT för Sverige och att du har arbetat i SAP.

Du erbjuds:

Greenworkstoolstools är ett multikulturellt företag med högt i tak. Du arbetar 40h i veckan med ett härligt gäng om 30 personer som har lätt till skratt. 
Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket betyder att du i kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget startar omgående och kommer att pågå fram till 2019-03-31 med möjlighet till eventuell förlängning.

Låter det här intressant för dig? Skicka då gärna in din ansökan omgående via www.jurek.se. Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig Konsultchef Karin Thorstensson på telefonnummer 073-980 69 27 alternativt e-postadress karin.thorstensson@jurek.se
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Område:
Malmö
Skåne län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Karin Thorstensson

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 7 oktober . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsansvar till Greenworkstools