Jurek Bemanning

Recruitment Manager till globalt bolag i Kista

Vill du vara med oss på resan framåt och tillsammans med närmare 700 kollegor i Skandinavien bidra till ett liv utan begränsningar?

Är ditt nästa kliv att jobba i en nyckelroll som Recruitment Manager? Då kan detta vara jobbet för dig! Som Recruitment Manager hos Össur rapporterar du till vår HR Director Scandinavia och ingår i hennes kompetenta HR-team i Kista, bestående av 7 medarbetare. Rollen är ny i Skandinavien men finns sedan tidigare i USA och EMEA.


Din roll

Som vår Recruitment Manager är du ansvarig för att driva rekryteringsprocesser tillsammans med våra ledare. Du utvecklar den skandinaviska rekryteringsprocessen med lokala anpassningar i de olika länderna.
I ditt dagliga arbete jobbar du med;

• Rekrytering i samarbete med våra ledare, både till våra kliniker och till de centrala supportfunktionerna
• Driva implementering av Workday som rekryteringsverktyg
• Jobba med Össurs EVP (Employee Value Proposition) och Employer Brand
• Aktivt arbeta med att utvärdera och hitta nya kanaler för rekrytering
• Delta i karriärdagar på högskolor i Sverige och de andra nordiska länderna
• Bygga relationer med högskolestudenterna tidigt i deras studier
• Bygga nätverk med befintlig kompetens på marknaden
• Fortsatt utveckling av våra processer inom rekrytering


Dina drivkrafter:

• Du vill vara i ett företag som förbättrar livskvalitén för många människor
• Du motiveras av ett självständigt jobb där du är proaktiv och bidrar till ett framåtriktat arbetssätt
• Du älskar att jobba med rekrytering, EVP och Employer Brand och på så sätt bidra till ditt företags tillväxt och framgång
• Du vill utveckla och förbättra tillsammans med andra
• Du värnar om det lokala och ser samtidigt vikten av och nyttan med ett globalt perspektiv
• Du gillar att röra på dig och jobba nära verksamheten


Dina kännetecken:

Du är en trygg och framåt person med en öppen och enkel kommunikationsstil. Du är också en kreativ och idérik person som hittar nya vägar framåt och inte ger dig i första taget. Du rör dig vant i olika typer av miljöer, är affärsdriven och samtidigt lyhörd. Du får energi av att möta människor och av att representera vårt fina företag i olika sammanhang. Att du är noggrann, administrativt skarp och gillar hantverket kring rekrytering ser vi som en självklarhet.


Din erfarenhet:

Du har hunnit jobba i en självständig roll med rekrytering i minst 5 år, gärna i en internationell miljö med tanke på att Össur verkar i en global kontext. Om du haft högskolekontakter är det ett plus. Össur verkar i en bransch där det råder kompetensbrist, så har du erfarenhet av att vara i verksamheter med liknande utmaningar är det ett extra plus. Du har en akademisk examen och är flytande i svenska och engelska. Då jobbet innebär en del resor behöver du ha körkort.


Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta Ylva Ottosson på Jurek HR/ID Entity, ylva.ottosson@jurek.se, 0733-91 41 08

Välkommen med din ansökan!

För oss på Össur är "Life Without Limitations" mer än en slogan. Det har varit vårt motto och ledord i mer än 40 år. Vår strävan är att tillsammans med yrkesverksamma inom ortopedi hitta optimala lösningar som både underlättar det dagliga arbetet och ger förutsättningar för bästa möjliga kliniska resultat.


Össur utvecklar, producerar och säljer ortopedtekniska lösningar. Huvudkontoret är på Island men företaget har omkring 3500 anställda i över 20 länder runtom i världen. Företaget etablerades år 1971, och har varit börsnoterat sedan 1999. Tillväxten har både varit genom förvärv av andra bolag samt organisk tillväxt. Den organiska tillväxten drivs av stor satsning på forskning och utveckling, och företaget fortsätter lansera nya produkter och lösningar som hjälper människor till bättre liv.

Össur i Skandinavien består nu av fyra affärsenheter, och är verksamt i alla nordiska länder samt Baltikum. Företaget omsätter över 800 miljoner kr per år i Skandinavien och växer både organiskt samt genom förvärv av andra bolag.
 

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Ylva Ottosson
0733-914108Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 9 maj

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Recruitment Manager till globalt bolag i Kista