Jurek

Receptionister sökes till myndighet i Uppsala

Nu söker vi två receptionister till myndighet i Uppsala. Har du sedan tidigare erfarenhet av reception, växel och konferens? Välkommen i med en ansökan.

 

 

Arbetsbeskrivning

Två roller ska tillsättas. Den ena förväntas starta redan 23 april och löper tom. årsskiftet med ev. förlängning under 2022. Den andra tjänsten som ska tillsättas förväntas starta 1 september och löper tom. årsskiftet med ev. förlängning under 2022, på deltid.

I uppdraget ingår att bemanna myndighetens reception- och växel, men även att utföra andra service och administrativa uppgifter utifrån uppdrag från ansvarig chef.

 

 

Vem är du?

• gymnasium eller likvärdig utbildning, meriterande är om du har aktuell utbildning inom området

• minst sex (6) månaders arbetslivserfarenhet som receptionist och/eller växeltelefonist

• goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt

• erfarenhet av att använda telefonväxlar och hänvisningssystem

• kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

 

Meriterande är om du uppfyller följande;

• erfarenhet från statliga verk och inom samma eller liknande domän

• erfarenhet av konferensvärdinna

 

 

Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag som omfattar i Uppsala. Tjänst 1 ska börja 23 april och löper tom. årsskiftet med eventuell chans till förlängning under 2022 (arbetstid 8-16). Tjänst 2 ska börja 1 april och löper tom. årsskiftet med ev. chans till förlängning under 2022 (arbetstid 9-13).Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

 

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Uppsala

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 19 april

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Receptionister sökes till myndighet i Uppsala