Jurek

Receptionist/ekonomiassistent till uppdrag i centrala Göteborg

Om rollen som receptionist / ekonomiassistent

För kunds räkning söker vi nu en receptionist / ekonomiassistent till ett långsiktigt uppdrag på ett spännande företag i centrala Göteborg. Detta är en konsultanställnig om 6 månader med start omgående där det finns goda möjligheter till anställning hos kund därefter.

 

I rollen som receptionist / ekonomiassistent kommer du att ha en intressant och rolig arbetsdag med varierande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta i en delad roll där du under förmiddagarna bemannar receptionen, och under eftermiddagarna är behjälplig i ekonomiteamet.

 

I receptionistrollen ingår alltifrån att ta emot besökare till posthantering och se till att den trevliga receptionen ser inbjudande ut. I din roll som ekonomiassistent kommer det främst vara fokus på leverantörsreskontra och hantering av inkommande fakturor, matchning samt betalningar.

 

Detta är den perfekta rollen för dig som söker ett roligt och utvecklande arbete på ett riktigt härligt kontor mitt i centrala Göteborg!

 

 

Vem söker vi till denna spännande roll?

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning inom ekonomi, och har du tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är detta ett stort plus. Som person är du öppen, prestigelös, social och serviceminded. Du har ett öga för detaljer och ser vad som behöver göras för stunden. Vidare tror vi att du är noggrann och trivs i en bred roll med många olika kontaktytor.

 

 

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du kommer att vara anställd av Jurek, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

 

Område

Göteborg

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 13 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Receptionist/ekonomiassistent till uppdrag i centrala Göteborg