Jurek

Receptionist till Wistrand Advokatbyrå

Wistrand är en av Sveriges största advokatbyråer med fler än 200 medarbetare på kontoren i Stockholm och Göteborg. Sedan 1915 har vi levererat affärsjuridisk rådgivning av högsta kvalitet till privata och offentliga aktörer i svenskt och internationellt näringsliv. På Wistrand delar vi övertygelsen att lyhördhet och djup kunskap om våra klienters verksamheter och branscher är nyckeln till långa, framgångsrika relationer genom spetskompetens inom samtliga affärsjuridiska områden. Vi söker nu en receptionist/konferensvärd till vårt kontor i Göteborg på Lilla Bommen.

 

 

Om tjänsten

Nu finns chansen att bli en del av ett trevligt och engagerat team som tillsammans ansvarar för receptionen samt konferensavdelningen på Wistrands härliga kontor mitt i centrala Göteborg. Här erbjuds du en omväxlande tjänst med roliga arbetsuppgifter som till exempel:

 

• Bemanna receptionen/svara i växeln

• Ta emot besökare

• Boka och förbereda konferensrum för möten

• Vara behjälplig vid hantering av teknisk utrustning i mötesrummen

• Beställa catering och servera vid möten

• Hjälpa till vid frukostseminarier och andra event

• Hantera inköp

• Kopiering

• Hantera inkommande och utgående post m.m.

 

 

Vem söker vi till denna spännande roll?

För att trivas i rollen som receptionist tror vi att du som söker har några års arbetslivserfarenhet av liknande arbete. Du har goda språkkunskaper i såväl svenska som engelska. Eftersom du är den första besökare, kollegor och klienter möter på kontoret tror vi att du är positiv, professionell och mån om att få alla att känna sig välkomna. Vidare så har du lätt för att samarbeta, är noggrann, initiativtagande och har ett stort intresse för service.

 

 

Du erbjuds

I våra centralt belägna lokaler med härlig utsikt över Göteborg arbetar du i ett dynamiskt serviceteam i nära samarbete med kollegor från olika avdelningar. Vi erbjuder dig en mycket trevlig arbetsplats där gemenskap och trivsel värderas högt. Utöver lön och förmåner erhåller du värdeskapande fördelar som anställd hos oss vilket gör oss stolta som arbetsgivare.

 

Tjänsten är en visstidsanställning som sträcker sig till september 2022. Chans till förlängning finns.

 

 

Kontakt

I din ansökan önskar vi att du bifogar en kort sammanfattning av hur du passar för huvuduppgifterna, samt en motivation till varför just du är lämplig för denna tjänst. I denna rekryteringsprocess samarbetar Wistrand med Jurek och Rekrytering & Bemanning. För mer information om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se.

 

Vi tar emot ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Område: Göteborg

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 15 september

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Receptionist till Wistrand Advokatbyrå