Jurek Bemanning

Receptionist till Setterwalls Advokatbyrå i Malmö

Setterwalls Advokatbyrå söker receptionist till Malmö

Om verksamheten
Setterwalls Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer med ett väl upparbetat internationellt nätverk. Vi är ca 260 medarbetare, varav 190 jurister. Alla med ett gemensamt fokus – att våra klienters affärer ska bli mer framgångsrika.

Om JUREK
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
För vår kunds räkning söker vi nu en receptionist till Setterwalls Advokatbyrå Malmö. Tjänsten är ett uppdrag på heltid till och med 2018-10-31, med eventuell möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd hos Jurek Rekrytering och Bemanning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att sköta receptionen, ta emot besökare, förbereda och boka mötesrum, hålla rent och snyggt i allmänna utrymmen samt hjälpa till med administrativa uppgifter.

Vem är du?
Till denna tjänst söker vi en serviceinriktad person med ett starkt engagemang och ödmjukhet och som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som receptionist hos Setterwalls Advokatbyrå är du ansiktet utåt och det är därför viktigt att du är social och utåtriktad. Du tycker om att arbeta brett och självständigt samt att du bidrar med positiv energi och en trevlig inställning. Vidare tror vi att du är lösningsorienterad, strukturerad och ordningsam.

Du erbjuds
Ett konsultuppdrag på heltid där du kommer att arbeta hos vår kund i fräscha lokaler i centrala Malmö.

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Karin Thorstensson på karin.thorstensson@jurek.se. Välkommen att skicka in din ansökan bestående av CV, personligt brev och relevanta intyg via www.jurek.se. Observera att intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

Område:
Malmö
Skåne län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Karin Thorstensson

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 7 juli . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Receptionist till Setterwalls Advokatbyrå i Malmö