Jurek Bemanning

Receptionist till myndighet

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

Är du serviceinriktad tycker om att arbeta i reception? Då har vi ett uppdrag för dig! Vi söker just nu en receptionist till en myndighet i Solna. Omfattningen är på heltid och beräknas starta den 18 februari och pågår till 31 augusti 2019, med möjlighet till förlänging. Arbetstiderna kommer att vara förlagda vardagar mellan kl. 07.45-16.15.

Som receptionist kommer du bemanna receptionen och ge service både externt och internt. Arbetsuppgifter som ingår är bland annat:

  • Ta emot besökare och bud
  • Vara behjälplig med bokning, service, kopiering, inköp och registrering
  • Koppla samtal, beställa samtal, ordna telefonkonferenser och flytta anknytningar
  • Ge informationsservice till kunder och medarbetare

Vem är du?

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning och minst ett års arbetslivserfarenhet som receptionist. Du har god datorvana och goda kunskaper i MS Office samt erfarenhet av att använda datoriserade telefonväxlar och hänvisningssystem. Vidare har du även mycket goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift.

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av arbete som receptionist inom myndighet
  • Erfarenhet av Service Manager
  • Erfarenhet av CMG Visit Now
  • Erfarenhet av ServiceNow

Vi söker dig som är utåtriktad och tycker om att arbeta med människor. Du är serviceinriktad, flexibel och prestigelös. Det är viktigt att du kan anpassa dig till olika situationer och samarbeta väl med andra.

Befattningen är säkerhetsklassad och därför kommer en säkerhetsprövning av genomföras.

Du erbjuds

Ett uppdrag på en myndighet i Solna. Uppdraget omfattar heltid med start den 18 februari och fram till 31 augusti 2019, med möjlighet till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Det är viktigt att det tydligt framgår i ditt CV att du uppfyller de krav som ställs för tjänsten.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef My Bergdahl på my.bergdahl@jurek.se. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via email.

Område:
Solna
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
My Bergdahl
my.bergdahl@jurek.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 januari

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Receptionist till myndighet