Jurek Bemanning

Receptionist till Hannes Snellman Advokatbyrå

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
För vår kunds räkning söker vi nu en Receptionist till deras advokatbyrå i centrala Stockholm. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att sköta växeln, ta emot besökare, förbereda och boka mötesrum, hålla rent och snyggt i allmänna utrymmen samt hjälpa till med administrativa uppgifter. Du kommer även arbeta med resebokningar och ha kontakt med externa leverantörer. Vidare kommer du att ha personalansvar och sköta bland annat schemaläggning och semesterplanering för fyra kvällsreceptionister. I denna tjänst kommer du att självständigt ansvara för hela funktionen av receptionen.

Vem är du?
Till denna tjänst söker vi en serviceinriktad person med ett starkt engagemang och ödmjukhet och som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som receptionist hos Hannes Snellman är du ansiktet utåt och det är därför viktigt att du är social och utåtriktad. Du tycker om att arbeta brett och självständigt, men trivs ändå med att tillhöra ett team där du bidrar med positiv energi och en trevlig inställning. Vidare tror vi att du är lösningsorienterad, strukturerad och ordningsam. Ett krav är att du kan hantera Officepaketet obehindrat och meriterande är att du har ett intresse för juridik. Du kommer att kommunicera både på svenska och engelska, därför ser vi att du har goda kunskaper i språken i både tal och skrift.

Du erbjuds
Hannes Snellman erbjuder dig en modern och trevlig arbetsplats med bra gemenskap. Uppdraget är ett föräldrarvikariat som löper under ett år med start vid årsskiftet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Paulina Stjernström på paulina.stjernstrom@jurek.se. Välkommen att skicka in din ansökan bestående av CV, personligt brev och relevanta intyg via www.jurek.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Paulina Stjernström
paulina.stjernstrom@jurek.se

 Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 oktober

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Receptionist till Hannes Snellman Advokatbyrå