Jurek Bemanning

Receptionist till börsbolag i centrala Sthlm

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR,  marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

För vår kunds räkning söker vi nu en Receptionist till ett börsbolag i centrala Stockholm. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att ta emot besökare, förbereda mötesrum, hålla rent och snyggt i allmänna utrymmen samt hjälpa till med administrativa uppgifter. Vidare kommer du även att ha ansvar för inköp av kontorsmaterial och vara allmänt behjälplig vid behov. I denna tjänst kommer du att självständigt ansvara för hela funktionen av receptionen, växeln är däremot utlagd externt så det förekommer ingen hantering av inkommande samtal.

Vem är du?

Till denna tjänst söker vi dig som har arbetat något år på kontor eller erfarenhet från servicebranschen. Tjänsten är på 75% under mars månad och kommer sedan att eventuellt gå ner till 50% framåt. Detta är ett vikariat för en sjukskrivning, så det finns möjlighet till fortsatt förlängning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och är tillgänglig omgående. Du får gärna ha skinn på näsan men samtidigt ha en ödmjuk inställning. Det är även viktigt att du alltid har ett leende på läpparna, har en proffessionell framtoning och kan anpassa dig till börsbolagets företagsmiljö. 

Du erbjuds

En utmanande och spännande roll hos ett spännande börsbolag. Kontoret ligger placerat i centrala Stockholm. Du kommer initialt att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning och uppdraget löper till en början fram till årsskiftet men med stora chanser till förlängning löpande framåt. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Victoria Dall på victoria.dall@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Start

Omgående

Lön

Enl.ök

Sista ansökningsdag

Intervjuer sker löpande

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Deltid

Kontakt:
Victoria Dall
victoria.dall@jurek.se

Ansök nu 

Sista ansökningsdag : 7 mars . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Receptionist till börsbolag i centrala Sthlm