Jurek Bemanning

Receptionist på deltid sökes till norrort

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

Är du i början av din karriär och är serviceminded? Just nu söker vi en receptionist till en av våra kunder i norrort. Konsultuppdraget omfattar deltid, 50 % med start 1 maj och pågår till 30 april 2020. Du kommer att ansvara för att ge god service till besökare. Arbetsuppgifter som förekommer är:

  • Ta emot och lämna ut nycklar
  • Avrapportera utförda arbeten, diarieföring, posthantering, arkivering m.m.
  • Stödja dina kollegor i entreprenörsbeställningar

Vem är du?

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning och som har erfarenhet av ett serviceyrke med frekventa kundkontakter. Du har goda kunskaper i MS Office, flytande svenska i tal och skrift och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på engelska.

Vi söker dig som är utåtriktad och tycker om att arbeta med människor. Du är serviceinriktad, flexibel och prestigelös. Det är viktigt att du kan anpassa dig till olika situationer och samarbeta väl med andra.

Du erbjuds

Ett uppdrag hos en av våra kunder i norrort. Uppdraget omfattar deltid, 50% med start 1 maj och fram till 30 april 2020. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Det är viktigt att det tydligt framgår i ditt CV att du uppfyller de krav som ställs för tjänsten.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef My Bergdahl på my.bergdahl@jurek.se. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via email.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Deltid

Kontakt:
My Bergdahl
my.bergdahl@jurek.se

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 8 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 februari

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Receptionist på deltid sökes till norrort