Jurek

Receptionist och Konferensvärdinna till Svalner

Svalner är Sveriges ledande och Nordens första oberoende specialister inom skatt och finansiell transaktionsrådgivning. Svalner arbetar inom företagsbeskattning och indirekta skatter, finansiell rådgivning, värdering samt redovisning i över 100 länder. Svalner har över 100 medarbetare och befinner sig i en spännande utvecklingsfas med många satsningar. Vid årsskiftet 2023 flyttar de in i nytt kontor, Svalnerhuset, vid Stureplan.

 

Om rollen

Vi söker ett tillskott till Svalners reception och konferens som är nyfiken att ta sig an en roll som präglas av ansvar och spännande utmaningar i samband med kommande flytt till deras nya kontor. I denna roll kommer du att vara central i deras varumärkeskommunikation då du är ansiktet utåt och den första deras klienter samt besökare möter. Vidare kommer du även agera kulturbärare internt med många kontaktytor. Rollen innebär ett helhetsansvar för reception och konferens samt internservice.

 

I rollen ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

• Välkomna och erbjuda Svalners klienter och besökare en service i världsklass

• Erbjuda kvalificerad service och support till dina kollegor gällande kontorsfrågor och möteskoordinering

• Hantera konferens- och kalenderbokning

• Hantera samt ansvara över administration- och posthantering

• Leverantörsansvar och ordna leveranser

• Kvalitetssäkra att mötesrum och gemensamma ytor är representativa

• Koordinera frukost, lunch och andra evenemang vid behov

• Övriga för ett kontor vanligen förekommande servicerelaterade uppgifter och administration

 

Vem är du

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från reception, konferens, administration och service eller annat serviceyrke. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom Professional Services. Då Svalner har ett brett internationellt nätverk är det viktigt att du är van att hantera både det svenska och engelska språket på en professionell nivå. Vidare är du bekväm att arbeta i Office 365.

 

Som person ser vi gärna att du är strukturerad, självständig, flexibel och prestigelös. Du är även lösningsorienterad, engagerad och kan hantera många arbetsuppgifter parallellt. Men den allra viktigaste framgångsfaktorn i denna roll är att man brinner för service och har ett öga för detaljer.

 

På Svalner värdesätts teamwork och gemenskap där alla är viktiga för deras fortsatta framgångsresa. Med rätt inställning och engagemang ser de inga gränser på att du kan leverera service och ett bemötande på hög nivå.

 

Ansökan

Vill du bli en nyckelperson för Svalners service och bli en del av deras fortsatta tillväxtresa? Välkommen med din ansökan i länken redan idag! Urval och intervjuer sker löpande. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Susanne Waering, susanne.waering@jurek.se eller Kristin Nelson, kristin.nelson@jurek.se.

 

Nyfiken att veta mer om Svalner? Läs gärna mer här: https://svalner.se/ 

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 9 december

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Receptionist och Konferensvärdinna till Svalner