Jurek Bemanning

Receptionist för kortare uppdrag

Vi söker dig som vill arbeta som receptionist, med start den 30 oktober och arbeta till slutet av december i år! Kanske vill du fylla på ditt cv med relevant erfarenhet som receptionist eller har du kanske andra planer efter årsskiftet?

Har du möjlighet att hoppa på ett kortare uppdrag och arbeta som receptionist hos vår kund i Stockholm city? Toppen, då kan du läsa vidare!


Arbetsbeskrivning

Som receptionist kommer du arbeta hos vår kund i city. Du kommer arbeta med sedvanliga receptionistuppgifter som att välkomna besökare, hålla ordning på mötes- och konferensrum. Se till att det är rent och snyggt i allmänna ytor samt övriga administrativa arbetsuppgifter som posthantering.


Vem är du?

Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll sedan tidigare eller har erfarenhet inom service, från butik, restaurang eller café.

Du är en serviceinriktad person som alltid har ett leende på läpparna. Du är positiv och trivs i en roll där du får representera ett bolag och får serva andra personer.


Du erbjuds

Du erbjud ett spännande arbete och för dig som vill komma in och få erfarenhet från rollen som receptionist! Denna tjänst är även perfekt för dig som vill tjäna lite extra pengar innan du kanske ska börja studera eller ut och resa efter årsskiftet!

Detta är ett konsultuppdrag som kommer pågå i 1,5 månad mellan 30 oktober fram till 19 december 2019. Du är anställd hos Jurek rekrytering och Bemanning men arbetar hos vår kund.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om bolaget

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.


Sökord: Office Manager, Kontorsansvarig, Service, Konferensvärd, Konferensvärdinna, Växeltelefonist, Hotellreceptionist, Bokningsansvarig, Front Office, Kundmottagare, Koordinator.

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Evelina Thimper
evelina.thimper@jurek.seAnsök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 17 oktober

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Receptionist för kortare uppdrag