Jurek Bemanning

Rågivare/Account Manager till Plana Juridiska i Täby Centrum

Vår kund är ett spännande tillväxtbolag med runt 20 medarbetare som sitter i Täby Centrum. Du arbetar tillsammans med projektledare och jurister i kundprojekt som syftar till att stödja och utveckla klienternas/ kunders rutiner i deras förbättringsarbete.


Arbetsbeskrivning

I rollen som Account Manager/Rådgivare inom rekonstruktion kommer du att arbeta utåtriktat med rådgivning till nya och befintliga kunder. Du kommer dagligen att ta kontakt med potentiella kunder för att skapa ett långsiktigt, hållbart och lönsamt samarbete. En viktig del av jobbet är att vara en aktiv och engagerad partner till Planas kunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara följande;
-       Prospektera nya kunder
-       Ta fram underlag och göra analys
-       Utföra kreditkontroller
-       Utveckla och vårda kundrelationer
-       Bistå verksamheter med professionellt stöd och nödvändig rådgivning


Vem är du?

Till denna tjänst söker vi dig som har en eftergymnasial utbildning inom företagsekonomi och något års erfarenhet av relationsskapande försäljning. Du är i början av din karriär och vill utvecklas tillsammans med bolaget. Det är av stor vikt att du är affärsdriven och har förmågan att förstå och analysera information. Vi ser att du drivs och motiveras av att träffa kunder och att göra affärer. Som person är du noggrann, initiativrik och resultatorienterad. Du är van vid högt tempo men är fortfarande strukturerad i ditt arbete och ligger gärna steget före.


Du erbjuds

En utmanande och spännande tjänst hos ett företag som fortsätter att växa. Ett företag som tycker att det är viktigt att belöna sina medarbetare när det går bra och där personlig utveckling står högt på agendan. Kontoret är beläget i mycket fina lokaler i Täby Centrum. Detta är en tillsvidaretjänst med omgående start med hänsyn till eventuell uppsägningstid eller semester inbokad i sommar. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Victoria Tjernström på victoria.tjernstrom@jurek.se
Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. Välkommen med din ansökan! 
 

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Sökord; Account Manager, Företagsrådgivare, Säljare, Företagsekonomi, Ekonomi, Marknadsanalys

 
Område:
Täby
Stockholms län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Victoria Tjernström
victoria.tjernstrom@jurek.seAnsök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Täby . Publicerat : 20 augusti

Kategorier : Ekonomi & Finans Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Rågivare/Account Manager till Plana Juridiska i Täby Centrum