Jurek Bemanning

Rådgivare till Kundtjänstteam på Östermalm

Arbetsbeskrivning
I rollen som Rådgivare har du löpande kontakt med bolagets kunder som ansökt om lån via vår hemsida, och ansvarar för att bemöta dem i såväl tal som skrift. Du arbetar med telefon, mail och chatt som primära verktyg för att ha en löpande dialog med såväl kunder som partners.

Du rapporterar till Kundservicechefen och blir en del av ett team om tio Rådgivare som arbetar tätt tillsammans mot att få branschens nöjdaste kunder. Du samarbetar nära ditt team för att hjälpa varandra att ständigt utvecklas och göra varandra bättre. Du kommer att mötas av erfarna kollegor där vi ser att även du vill bli långsiktig i rollen som Rådgivare hos oss.

Huvudsakliga arbetsuppgifter;
Bemöta kunder som ansökt om lån via hemsidan.
Hjälpa kunder att skapa låneansökningar.
Rådgivning via telefon, mail och chatt.
Vara delaktig i att identifiera och föreslå förbättringar avseende bolagets produkt.
Arbete med din individuella utveckling med individuella utvecklingsplaner samt 1:1s med chef varje vecka.

Vem är du?
Vi söker dig som har avklarad gymnasieutbildning. Du kommer att få en gedigen introduktion och utbildning på plats hos oss där du bland annat får lära dig mer om vår verksamhet samt hur du på bästa sätt sköter kontakten med kunderna. Det är dock meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet av att arbeta med service inom bank, finans, försäkring eller motsvarande bransch. Sannolikt har du en cool hobby eller annat engagemang som du brinner för och vill dela med dina nya kollegor!

Som person värderar du uppriktighet och både tar och ger feedback dagligen. Du brinner för att skapa resultat, värdesätter professionalitet och sätter laget före jaget. Med stor passion vill du komma in i bolaget för att förändra och utveckla det som vi med stolthet redan byggts upp! Kunderna är det viktigaste och alla våra kunder är lika mycket värda! Det är viktigt för oss att du delar den uppfattningen och att du med hög etik och plikttrogenhet tar hand om varje kund du bemöter. Du är en person som omfamnar förändring, motiveras av att nå dina mål samt trivs med ett högt arbetstempo där du får saker att hända med stor entusiasm, glädje och hög energi.

Du erbjuds
Ett varierande arbete på ett bolag i tillväxtfas med härliga entreprenöriella kollegor som stöttar varandra och har kul tillsammans. För att främja din utveckling och för att du ska känna dig motiverad, arbetar vi löpande med din individuella utvecklingsplan. Du kommer sitta i fina lokaler på Östermalm. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på 070-173 84 65 alternativt monia.letmark@jurek.se. Urval sker löpande. Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Om verksamheten
Bolaget grundades 2011 med ambitionen att hjälpa kunder förbättra sin privatekonomi. Vårt mål är att göra det enkelt för alla att förbättra sin privatekonomi genom att konkurrensutsätta banker och på så vis sänka räntan på befintliga och nya lån. Med ett stort fokus på kundservice och utveckling av vår teknik, ser vi till att ständigt förbättra vår tjänst för att göra det lika enkelt och naturligt att jämföra lån som det är att köpa en flygbiljett på nätet. Sedan starten har vi hjälpt över 200,000 svenskar att se över sina lån och i genomsnitt sänkt våra kunders räntor med 35%.

Här värdesätter vi varandra och är stolta över vad vi tillsammans åstadkommer. Vi är cirka 50 anställda som utstrålar stor passion för vårt arbete och har ett genuint intresse för att hjälpa andra människor. Vi lovar bara det vi kan hålla och vi finns för att skapa resultat åt våra kunder. Vi tror på att involvera alla och att högt i tak skapar bättre lösningar. Därför tycker vi att det är viktigt att anställda proaktivt lyfter förslag på hur vi kan bli ännu bättre. För att nå vår vision och fortsätta växa behöver vi fler fantastiska anställda!

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Monia Letmark

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 6 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 6 februari

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Rådgivare till Kundtjänstteam på Östermalm