Jurek

Rådgivare med inriktning finansiering till Almi Företagspartner

Vill du få svenska företag att växa hållbart? Brinner du för entreprenörskap och företagande?

Då är det här rollen för dig.

 

Arbetsbeskrivning

Som rådgivare på Almi är ditt uppdrag att arbeta uppsökande mot regionens små och medelstora företag och utifrån företagens behov erbjuda och leverera Almis tjänster inom affärsutveckling och finansiering till företag som har ambitionen att utvecklas och växa.

 

Du kommer att arbeta med krediter och företagsutveckling till våra företagskunder. Du arbetar proaktivt i olika branscher med kunder, banker, intressenter och andra organisationer.

 

Du analyserar kundens behov, ger råd och föreslår lösningar bland Almis och våra partners erbjudanden. Det är ett självständigt och utåtriktat arbete med både en rådgivande och kontaktskapande/säljande roll.

 

För dig som rådgivare finns tydliga mål avseende levererade erbjudanden till våra kunder, inom såväl finansiering som företagsutveckling till små och medelstora företag. Du kommer att bli en viktig del av vårt team och rapporterar till affärschef på Almi Stockholm.

 

Insatserna hos kund är relativt korta och syftar till att öka kundens egna kapacitet att utvecklas och växa samt visa på värdet av att ta in extern kompetens inom olika områden för att klara av sin utvecklingsresa.

 

Vem är du?

Din erfarenhet

• Du har akademisk utbildning, gärna med ekonomisk inriktning.

• Du har minst 3 års erfarenhet av kreditberedning från bank, finansbolag, revisionsbolag eller motsvarande.

• Finansieringsanalys av verksamheter samt resultat- och balansräkning tycker du är lika intressant som att se möjligheter, analysera marknaden och driva affärsutveckling i samarbete med nyföretagare, start ups, små och medelstora bolag.

• Du är en person med förmåga att analysera och bedöma kundens behov av affärsutveckling och finansiering och som får energi av att möta nya människor och är duktig på att knyta kontakter.

 

Din person

• Som person har du en utåtriktad läggning med känsla för människor och förmågan att både analysera personer och affärsplaner samt trivs med att vara operativ.

• Du är rak och tydlig på ett ödmjukt sätt och har förmågan att vinna förtroende.

• Du brinner för entreprenörskap, finansiering och kundkontakter samt vill se utveckling och nå resultat.

• Samtidigt som du är självgående med stort egenansvar är du också en lagspelare som kan samarbeta med andra internt och externt. Vi är 40 rådgivare i Stockholm som blir dina medspelare.

• Du har en stark drivkraft och gillar att arbeta mot tydliga mål på ett självständigt sätt. En akademisk examen är krav, meriterande är erfarenhet av företagsrådgivning, finansiering liksom eget företagande och försäljning.

• Arbetet kräver personlig mognad och hög social kompetens, bred kunskap inom företagsekonomi och finansiering. Du ska vara nyfiken och ha koll på vad som händer i vår omvärld, tex. hur hållbarhet, digitalisering och globalisering påverkar företagens affärer.

• Arbetet kräver initiativ- och samarbetsförmåga och fokusering mot uppsatta mål samt en vilja att samarbeta. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

 

Du erbjuds

Du kommer få ett uppdrag som påverkar och ett jobb som engagerar på en arbetsplats som inspirerar!

 

På Almi är kompetens, samhällsengagemanget och affärsmässigheten en viktig drivkraft. Det finns ett starkt gemensamt intresse – att se fler växande och framgångsrika företag i Sverige. För att trivas hos Almi stimuleras du därför av att tillsammans med dina kollegor arbeta för andra människors framgång och för ett hållbart företagande. Arbetsmiljön präglas av glädje och stort engagemang där vi värdesätter modet att tänka nytt.

 

På Almi värdesätter vi olikheter, varav vi driver ett aktivt mångfaldsarbete både internt och externt och tror på att medarbetarnas olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten. I rekryteringssammanhang är fokus på mångfald utifrån exempelvis kön, ålder, och utländsk bakgrund en självklarhet.

 

Vill du ha ett uppdrag som påverkar, ett jobb som engagerar och allt detta på en arbetsplats som inspirerar - kom till Almi!

 

En bakgrundskontroll genomförs på slutkandidat vid tillsättning.

 

I den här processen samarbetar Almi med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström marie.kallstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan (CV och personligt brev) så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Om verksamheten

Almi Företagspartner Stockholm Sörmland AB ingår i en koncern med 16 dotterbolag och ett moderbolag. Almis uppdrag är att främja utvecklingen av konkurrenskraftiga små och medelstora företag i syfte att skapa tillväxt och förnyelse i svenskt näringsliv. Verksamheten täcker hela processen från idé till framgångsrikt företag. Kundernas behov ser olika ut beroende på var i processen de befinner sig. Verksamheten är därför organiserad i tre affärsområden som utgår från de olika kundbehoven – Finansiering, Riskkapital och Rådgivning. Inom de här områdena är våra målgrupper innovationer, nya företag och etablerade företag.

 

Det unika med Almi är kombinationen av finansiering och rådgivning. Målet är att fler innovativa idéer kommersialiseras framgångsrikt, att fler livskraftiga företag startas och utvecklas samt att företagens konkurrenskraft och tillväxt ökar. Mer information finns på www.almi.se

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 28 februari

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Rådgivare med inriktning finansiering till Almi Företagspartner