Jurek Bemanning

Rådgivande Redovisningskonsult till Delegera

Vill du arbeta som rådgivande redovisningskonsult och arbeta nära kunder med affärsstöd? Trivs du med att arbeta i digitala processer i framkant och vill vara en del av en modern byrå? Är du också nyfiken på framtidens redovisning och rådgivning kan du vara den vi söker!

Delegera är en Srf Auktoriserad redovisningsbyrå som erbjuder komplett ekonomiadministration till sina kunder. Utöver redovisningstjänster tillhandahåller byrån bred rådgivning inom ekonomiområdet. Som konsult hos oss arbetar du nära våra kunder och utvecklar rapporter som stöder deras informationsbehov. Vi är idag sju konsulter och vill nu växa med en ytterligare Redovisningskonsult. Kontoret ligger i fräscha lokaler i Älvsjö.

Arbetsuppgifter:

  • Rapportering och rådgivning
  • Stötta och handleda kollegor i arbetet med löpande redovisning och rapportering
  • Kvalitetssäkra arbetet med kundens redovisning
  • Implementera redovisning och rapportering för nya kunder
  • Arbeta med kontinuerlig förbättring och effektivisering av rutiner och processer
  • Bokslut
  • Årsredovisningar
  • Deklarationer

Vem är du?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och minst sex års erfarenhet av att arbeta med redovisning på redovisningsbyrå eller liknande. Du har haft eget kundansvar och är självgående i att upprätta bokslut och årsredovisningar enligt K2 och K3. Du har också upprättat inkomstdeklarationer framför allt för bolag. Eftersom vi är i framkant när det gäller digitaliseringen är det viktigt att du har bra erfarenhet av att använda systemen på ett effektivt sätt. Vi arbetar huvudsakligen i Fortnox med integrerade för- och eftersystem samt i Excel. Vi anpassar oss efter kunden och arbetar även i deras miljö, vilket gör att det är viktigt att du tycker om att lära dig nya system.

Som person trivs du med att arbeta i en snabb och systemintensiv verksamhet och är inte alls rädd för förändringar. Du är självklart lyhörd för kundens behov och nyfiken på deras affär för att kunna ge bästa stöd. Några av dina främsta egenskaper är att du är driven och har bra initiativförmåga och du är nyfiken på framtidens redovisning och rådgivning.

Du erbjuds

Du kommer att få en stor frihet i hur du lägger upp ditt arbete och ha ett stort inflytande över vilka arbetsuppgifter som du ägnar dagarna till. Vi är en liten byrå som är moderna och långt framme när det gäller automatisering av processer, du kommer därför att få stor möjlighet att utvecklas i din roll som konsult och rådgivare.

I den här rekryteringen samarbetar Delegera med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mari Jehrlander på tel. 0736-12 05 55. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Bokföring är inte vad det har varit och vi ser en minskande mängd manuellt arbete i form av löpande bokföring. För att möte framtidens behov har vi en organisation där IT-stöd är prioriterat och där tyngdpunkten inför framtiden är rådgivning. Eftersom vi är en mindre byrå kan vi lätt anpassa oss efter kundens behov och vi är snabbfotade när det gäller förändringar. Omvärldsanalys är en viktig komponent hos oss och vi strävar efter att alltid ha kundens bästa för ögonen.

Som anställd hos Delegera har du ett stort mått att frihet i hur du lägger upp ditt arbete. Vi arbetar enligt SRF:s REX och väl implementerade processer leder också till en trygghet för de anställda i sitt arbete, vilket i sin tur leder till att konsulten i hög grad kan planera sin tid själv.

Vår syn är att om en arbetsplats skall fungera, måste det finnas balans mellan arbete och fritid och vi månar om att våra anställda skall kunna lägga sitt livspussel.

För att trivas hos Delegera måste du också vara intresserad av att utvecklas i ditt yrke. Kompetens är a och o och du måste tycka att kunskapsinhämtning inom ditt yrkesområde inte bara är värdefullt utan också är roligt och något som driver dig. Läs mer om oss på: www.delgera.se

Sökord: redovisningskonsult, Accountant, Senior accountant, Sr. accountant, Financial accountant, Financial controller, Accounting specialist, Controller, redovisningsekonom, senior redovisningsekonom, redovisningsansvarig, redovisningsspecialist, rådgivare, auktoriserad redovisningskonsult, bokslut, årsredovisning

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Mari Jehrlander
0736-120555

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 23 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 10 december

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Rådgivande Redovisningskonsult till Delegera