Jurek

Rådgivande ekonom till Riksbyggen i Göteborg

Söker du en ny jobbmöjlighet och vill arbeta som ekonom i en rådgivande roll med många kundkontakter? Du som har erfarenhet av ekonomi, gärna från fastighetsbranschen, kan nu bli en del av ett gott team som tillsammans skapar mervärde för Riksbyggens kunder! 

 

Om jobbet

I rollen som ekonom hos Riksbyggen kommer du främst att arbeta mot parter så som bostadsrättsföreningar, samfälligheter, kommuner och kommersiella fastighetsägare. Ditt huvudsakliga uppdrag är löpande bokföring, upprättande av budget och bokslut, prognoser och andra rapporter av ekonomisk karaktär till dessa. En annan viktig del i arbetet är att planera och delta på möten tillsammans med berörda parter för att aktivt delta i kalkyl- och offertarbete samt ge råd i fastighetsekonomiska frågor, t ex vid ombyggnationer och utvecklingsprojekt. Du kommer vara kontaktperson mot myndigheter, bostadsrättföreningars styrelser m.fl. 

 

Vem är du?

Vi vill att du som söker har ekonomiutbildning på högskolenivå eller motsvarande. Du har erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete och är van att självständigt arbeta med upprättande av budget och bokslut. Erfarenhet från fastighetsbranschen är meriterande.

 

Givetvis är ekonomi det roligaste du vet. Utöver det tror vi att du är självgående, noggrann, analytisk och har ett stort kundfokus. För att trivas i kundens gäng är du flexibel och har lätt för att samarbeta med alla olika typer av människor. Du är inte rädd för att tänka nytt och kan bidra med erfarenheter och nya perspektiv i kundens utvecklingsarbete. Möten kvällstid förekommer och tjänsten kräver B-körkort samt att du också tar rollen som ledamot i någon/några av Riksbyggens bostadsrättsföreningar. 

 

Du erbjuds

Hos Riksbyggen erbjuds du en härlig arbetsplats med en intressant tjänst där det finns goda möjligheter till utveckling. Du blir del av ett team med gott samarbete och en arbetsgivare som vill skapa de bästa av förutsättningar för framgång i din tjänst. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor går det fint att kontakta ansvarig rekryterare Malin Hellner på malin.hellner@jurek.se

 

Område

Göteborg

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 30 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Rådgivande ekonom till Riksbyggen i Göteborg