Jurek Bemanning

Qicraft/Technogym söker Marknadschef Norden – En Digital Doer!

Om företaget
Qicraft är Nordens ledande samarbetspartner av träningsutrustning och relaterade tjänster inom hälsa och träning. Med missionen "Activating people" och med våra värderingar take PART (performance, attitude, responsibility, team spirit) som grundplattform är vår ambition att hjälpa våra kunder att investera i lönsamma affärer och leverera de bästa resultaten inom hälsa och wellness. Namnet Qicraft speglar den marknad vi arbetar inom och de ambitioner vi har: Qi står för energi och rörelse, Craft står för kvalitet och kompetens. Vi strävar mot en helhetssyn i allt vi gör. Vi önskar bygga långsiktiga relationer med våra kunder och partners med fokus på kompetens, kundvärde, kvalitet och fokus på framtidens behov. Vi erbjuder träningsutrustning och service av högsta kvalitet, innovativa digitala lösningar och en stark kompetens. Med lång erfarenhet och bred kunskap inom wellness, är vårt mål att få fler människor att leva hälsosamt och balanserat.

Arbetsbeskrivning
I rollen som Marknadschef kommer du att fördela din tid mellan den svenska, lokala marknaden och den nordiska marknaden. För Sverige kommer du att ansvara för den lokala marknadsplanen med tillhörande marknadsaktiviteter och rapportera till Country Manager Sverige och är en del av den svenska ledningsgruppen. Samtidigt är du en del av den nordiska ledningsgruppen där du rapporterar till Group CEO och här är fokus främst på att sätta operativa och digitala strategier och struktur för att stödja det nordiska marknadsteamet. Från strategiplan till genomförande i alla de länder Qicraft är aktiv i.

Du kommer att vara högst ansvarig för att fortsätta bygga upp och stärka den digitala leads-genererande plattformen med allt vad det innebär samt ansvarig för att uppnå en stark varumärkeskännedom för att stärka företagets långsiktiga ambitioner inom marknadsområdet. Vi ska vara nummer ett på marknaden!

Huvudsakliga arbetsuppgifter;

Ansvarig för förberedelse, genomförande och kontroll av affärsplanen enligt Qicrafts nordiska strategi

Ansvara för alla digitala plattformar – se till att alla dessa går framåt och blir ännu starkare, hantera och utvärdera  kortsiktiga och långsiktiga kampanjer samt ansvara för content-planen

Fortsätta utveckla digitala plattformar och projektleda webbutveckling

Bygga ett starkt och anpassat marknadsföringsteam inom Qicraft Group med fokus på ansvarstagande och genomförande

Ansvarig för marknadsbudgeten, plan – aktivitet – resultat

Ansvara för lokala marknadsaktiviteter

Ansvara för och leda den digitala marknadsstrategin, inklusive innehåll, PPC, SEO, SEM, Social Media och Performance Marketing

Att nå och överträffa mål inom leads generering och konvertering i syfte att anskaffa nya kunder

Hantera digitala byråer som säkerställer att alla PPC- och bannerkampanjer ger resultat samt att ge rekommendationer för ändringar när och om det är nödvändigt. Ansvar för nödvändiga investeringar från beställning till uppföljning och utvärdering

Sätta KPI: er och genomföra analyser (Google Analytics ++) för pågående arbeten samt alla digitala kampanjer

Planera och implementera marknadsaktiviteter och events samt vara engagerad i kundrelationer och avtal

Bygga upp ett starkt partnerskap med starka varumärken och ambassadörer

Sköta omvärldsbevakning, vara uppdaterad och skaffa sig god översikt kring nyheter i branschen

Vem är du?
Du har med största sannolikhet en utbildning inom marknadsföring och/eller försäljning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från en ledande roll, varit en del av en ledningsgrupp, gärna från ett kommersiellt, multinationellt företag där du arbetat med kvalificerad marknadsföring och försäljning. Du har dessutom en djupgående kunskap om den nordiska marknaden och en god förståelse för vår bransch.

Vidare har du en gedigen kunskap om digitala marknadsföringskoncept, trender, strategier och "best practise" samt en dokumenterad framgång inom just digital marknadsföring. Du har en god förståelse för omni-channel marketing, content-strategier, CMS samt SEO-principer. Vidare besitter du erfarenhet från webbimplementering, genomförande av marknadsautomatisering samt leadsgenerering. Vi ser gärna att du dessutom har kunskap av SEM, PPC, Email Marketing och kan på egen hand hantera kanaler i sociala medier. Du har även erfarenhet av samarbete samt kravställning av webbyrå och andra leverantörer, alternativt egen erfarenhet från att ha arbetat på byrå. Du har företrädesvis erfarenhet från både B2B och B2C och det är meriterande med erfarenhet från e-handel. Du behärskar svenska och engelska såväl i tal som i skrift, andra språk – framför allt italienska –  är ett plus. Du är systemvan och har erfarenhet av att använda verktyg som InDesign, Photoshop, Apsis, Google Adwords och Analytics.

I denna roll ställs höga krav på din personlighet, lojalitet och initiativtagande. Som person är du en doer! Du är målinriktad med fokus på kund och produkt. Du har goda ledaregenskaper och är lyhörd, pedagogisk och diplomatisk samt har en förmåga att kommunicera med intressenter på alla nivåer. Du är alltså en stark kommunikatör och relationsbyggare som drivs av att prestera på topp. Du trivs med att ta ansvar och har hög integritet. Du tycker om att utmanas och drivs av att utvecklas i det du gör. Du kan snabbt skifta mellan strategiskt och operativt tänk och är väldigt affärsmässig i ditt sätt. Vidare är du empatisk och mån om att se och hjälpa andra människor att utvecklas. Du är pragmatisk, tycker om föränderliga miljöer och är mogen till ditt sätt. Slutligen är du en person med positiv inställning och attityd. Du är full av energi och ser fram emot att vara vårt ansikte utåt på marknadssidan i Norden!

Du erbjuds
Är du rätt person för oss har du möjlighet att bli en del av ett etablerat bolag i stark tillväxt, med god lönsamhet och fantastiska medarbetare. Du kommer att ha en mycket bred och varierande roll med stort ansvar i ett bolag med växande varumärkes- och marknadsfokus. Du planerar och styr själv ditt arbete samt är en stor del av bolagets väg framåt. För frågor om tjänsten   är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på   070-173 84 65 alternativt monia.letmark@jurek.se
. Urval sker löpande. Du   söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se.   Varmt välkommen med din ansökan!

  

Område:
Solna
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Monia Letmark

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 1 juli . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Qicraft/Technogym söker Marknadschef Norden – En Digital Doer!