Jurek Bemanning

PwC söker skatterådgivare inom M&A och Private Equity

PwC söker fler medarbetare inom Tax & Legal som vill arbeta med M&A och Private Equity.


Arbetsbeskrivning

Som skatterådgivare med specialisering mot M&A och Private Equity kommer du arbeta med skatterådgivning i samband med företagstransaktioner och mot Private Equity fonder, och med stora möjligheter att arbeta bredare och utvecklas inom rollen. Du förväntas ta rollen som projektledare där du kommer få arbeta tillsammans med duktiga och drivna kollegor med ett tydligt kundfokus där affären alltid står i centrum. Internt ges stora möjligheter att driva intressanta projekt i en miljö som kännetecknas av högt i tak och utrymme för egna initiativ.


Vem är du?

Du har en jurist- eller ekonomexamen och har arbetat minst fem år med företagsbeskattning, gärna som konsult men också på bolag. Du har särskild erfarenhet av företagstransaktioner och private-equity relaterad rådgivning men andra kunskaper inom företagsbeskattning är meriterande. Du är van att driva och leda projekt och hantera komplexa skattefrågor. Som person är du ambitiös, strukturerad och prestigelös. Du är driven och engagerad och har en stor social förmåga båda i relation till kollegor och kunder. PwC kännetecknas av högt tempo och engagerade medarbetare, och vi tror därför att du är en glad och positiv person som är stresstålig och van att hantera många frågor samtidigt.


Du erbjuds

Du kommer till Sveriges största skatteavdelning i ett företag i medvind med mycket motiverade och engagerade medarbetare och korta beslutsvägar. PwCs företagskultur stödjer alla former av utveckling och initiativ. Den präglas av öppenhet, kommunikation, gemenskap och respekt för individen. PwC satsar stora resurser på kontinuerlig återkoppling med individuella utvecklingsplaner, ledarskapsprogram och utbildning både i intern och extern regi. Är du vår nästa kollega finns det stora möjligheter till en intressant personlig utveckling hos oss!


Din ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar PwC med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.


Om verksamheten

PwC är Sveriges ledande skatterådgivare. Inom Skatteverksamheten på PwC arbetar ca 410 medarbetare runt om i Sverige med nationell och internationell beskattning. Våra specialistområden är bl.a. företagsbeskattning, internprissättning, indirekt skatt och individbeskattning. Bland våra uppdragsgivare återfinns både multinationella och små till medelstora företag. Vi verkar i ett globalt nätverk och vi finns representerade i fler än 150 länder.


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Helena Woodcock
0733-10 95 85Ansök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 november

Kategorier : Ekonomi & Finans Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb PwC söker skatterådgivare inom M&A och Private Equity