Jurek

Projektledare sökes till MediCarrier

Är du en lösningsfokuserad och målveten projektledare som vill driva prioriterade projekt inom MediCarriers olika verksamhetsområden? Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Arbetsuppgifter

MediCarrier AB är Region Stockholms logistik- och transportföretag. Uppdragets grunder är att avropa/förpacka samt distribuera sjukvårds- och förbrukningsvaror till regionens nämnder och bolag. Vidare ansvara för regionägda vårdens beredskapslager av kritiskt sortiment samt upphandla, tillhandahålla och utveckla transporttjänster för gods.

 

Du ska ingå i MediCarriers inom kort nyetablerade projektkontor och samarbeta med IT-projektledare. Behovet är stort att driva och utveckla förändring i hela bolaget där syftet är att se till;

 

• Yttre krav och behov (gamla och nya)

• Interna ambitioner att utveckla och förbättra

• Begränsad tillgång till utvecklingsresurser

• Behov att implementera modeller och metoder för att analysera, prioritera, styra utvecklingsarbete i projektform

 

Projekten kan vara inom olika områden i verksamheten, tex. inom lager och logistik, projekt inom digitalisering och eventuellt IT. Arbetet förutsätter kontakt med interna kontaktytor så som tex. VD, ekonomichef till lagerpersonal etc.

 

 

Vem är du?

• Vi söker dig som har god erfarenhet av projektledning och projektkunskap om och erfarenhet av projektmodeller motsvarande Region Stockholms Projektil. Har du en projektledarutbildning är det meriterande.

• Vidare tror vi att du är målinriktad och lösningsorienterad - ser till att projekten löper på och tar själv initiativ om avvikelser (tid, kvalitet, kostnad) uppstår.

• Du är kommunikativ - kommunicerar gärna och tydligt med projektgrupp, projektägare och övriga intressenter) Du arbetar väl i ett mindre bolag med många olika kontakter och olika personalgrupper.

• Meriterande är om du har erfarenhet och förståelse för lager och logistik.

 

 

Du erbjuds

Vi erbjuder dig ett konsultuppdrag via Jurek på heltid med start så snart som möjligt och i ca sex månader, därefter möjlighet till tillsvidareanställning hos kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Kajsa Lidén på kajsa.liden@jurek.se

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 april

Kategorier : Data & IT Projektledning Transport & Logistik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Projektledare sökes till MediCarrier