Jurek Bemanning

Projektledare sökes för utvecklande uppdrag

För kunds räkning söker vi nu en driven projektledare till ett utvecklande och kreativt uppdrag på 2,5 månader. Har du tidigare erfarenhet av arbete som projektledare och motiveras av att starta igång projekt för att förbättra uppdragsgivarens kundupplevelse? Är du vidare skicklig på att kartlägga och analysera processer? Då kan det här vara en alldeles utmärkt roll för just dig! 

Du kommer att arbeta på ett modernt och innovativt bolag inom fordonsbranschen där du ansvarar för att starta igång ett nytt projekt inom lärande och utveckling för hela bolaget. Du kommer att arbeta i en stödfunktion i nära samarbete med bolagets HR-funktion. 


Arbetsuppgifter

Du kommer huvudsakligen arbeta med att starta upp ett nytt projekt för att etablera en strategi inom lärande och utveckling som överensstämmer med bolagets vision. Då bolaget är i tillväxtfasen är det av stor vikt att samtliga delar i organisationen strävar mot samma mål och har en gemensam strategi rörande kompetensutveckling och utbildning för att kunden i sin tur får bästa möjliga upplevelse. I dina arbetsuppgifter ingår: 

- Att kartlägga och analysera interna processer 
- Att starta igång och leda ett nytt projekt inom utveckling 
- Att klargöra medarbetarnas arbetsprocesser 
- Att definiera driftsmodeller och implementera dem i organisationen 


Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet som projektledare. Du har erfarenhet av att analysera och designa driftsmodeller. Vidare brinner du för att förbättra kund- och medarbetarupplevelsen inom organisationen du verkar i. 

Vi tror vidare att du som söker är driven och gärna kommer med nya idéer. Du är kreativ och tycker om att utvecklas tillsammans med din arbetsgrupp. 

Vi ser att du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och du trivs med ett stort eget ansvar.


Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett roligt och kreativt arbete som projektledare. Du sitter i härliga lokaler i Göteborg och arbetar nära bolagets HR-funktion. Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Gulin. elin.gulin@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!


Område:

Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Elin GulinAnsök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 17 maj . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 17 april

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling HR & Organisation Projektledning


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Projektledare sökes för utvecklande uppdrag