Jurek Bemanning

Projektledare på deltid

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

 

Arbetsbeskrivning

Till vår kund inom offentlig verksamhet söker vi nu en projektledare. Uppdraget om fattar deltid, 50%, och förväntas starta den 3 september och pågår till 2/8-2019, med möjlighet till förlängning. Som projektledare kommer du att ansvara för att leda och samordna kommunikationen mellan projektorganisationen och övriga intressenter, framtagande av övergripande tidplanering, prognoser, ekonomiska kalkyler och uppföljning.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet som projektledare inom samhällsbyggnad med dokumenterad erfarenhet av framtagande av övergripande tidplanering, ekonomiska kalkyler och prognoser samt uppföljning. 


Du har även dokumenterad kunskap av någon projektstyrningsmodell, goda kunskaper i MS Office och en utbildning inom projektledning.

Det är viktigt att du som person arbetar strukturerat och samarbetar väl med andra. Du har en god analytisk förmåga och är målinriktad, ambitiös och kreativ i ditt arbete. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, svenska och engelska.

 

 

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag med start den 3 september och pågår fram till 2/8-2019, med möjlighet till förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund.

 

Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef My Bergdahl via mail: my.bergdahl@jurek.se

 

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
My Bergdahl

 

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 23 september . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans Projektledning


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Projektledare på deltid