Jurek

Projektledare med starkt kundfokus

Vill du bli en del av ett internationellt kunskaps- och plattformsföretag där digitalisering och innovation står i fokus? Söker du efter en säljorienterad och affärsutvecklande projektledarroll där du får möjlighet att arbeta med några av branschens främsta aktörer? Vill du tillhöra ett engagerat och härligt gäng som arbetar tillsammans mot gemensamma mål? Läs då vidare om rollen som extern projektledare!

 

 

Arbetsbeskrivning

Som extern projektledare hos vår kund arbetar du med att bredda och fördjupa etablerade kundrelationer genom att identifiera kundbehov och föreslå kundanpassade lösningar. Du arbetar tillsammans i kundteam med interna projektledare, där ditt ansvar är att behålla en hög kundnöjdhet. Med stöd av en digital analysplattform, driver du parallella processer från planering till implementering.

 

 

Din profil

Vi söker dig som har en akademisk utbildning och som trivs bäst i relationsbyggande roller med kundkontakt i fokus. Du gillar att hålla presentationer och har en god förmåga att kommunicera kvalitativt och kvantitativt material på ett intressant och lättillgängligt sätt.

 

Du har några års erfarenhet av en projektledande eller konsultativ roll med säljfokus (B2B) där du drivit dina egna projekt och processer självständigt. Du har ett starkt affärsfokus, gillar ett högt tempo och är proaktiv i ditt sätt arbeta. Du motiveras av att fördjupa kundrelationer och att bidra till att dina kunders verksamheter utvecklas. Då du kommer att arbeta med både svenska och internationella kunder är det viktigt att du kommunicerar professionellt på både svenska och engelska, i tal och skrift.

 

 

Vi erbjuder dig

Detta är en direktrekrytering (tillsvidareanställning) till vår kund som är ett företag som präglas av ett starkt digitalt fokus och innovation. Tjänsten är placerad i centrala Stockholm och förväntad start är så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

 

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se 

 

Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande!

 

Sökord: Account Manager, Key Account Manager, Senior Projektledare, Strategisk Projektledare, Operativ Projektledare, Säljare, Försäljning, Sales, AM, KAM, Plattform, B2B.

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 november

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Projektledning


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Projektledare med starkt kundfokus